Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Nikodem731

PIOTREXSIO
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 26181
Login: PIOTREXSIO
Nick oskarżonego: Nikodem731
Powód skargi: Zniszczenie pojazdu i niezapłacenie. Kwota ktora ma do zapłacenia to koszta (3563$) + 100%
Data zdarzenia: 2026-08-16 21:50
Dowody: https://imgur.com/a/ue48joU
Opis sytuacji: Gracz zniszczył pojazd nie zamierza za niego zapłacic.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/CRObngw

Edytowane przez PIOTREXSIO

Zapoznałem się z regulaminem Waszej organizacji (zaakceptowanym w 2022 roku) i z tego co widzę, to nie przewiduje on kary dodatkowych +100% do kosztów, a jedynie karę 1,500$ za szóste porzucenie w ciągu miesiącu, co w sumie nie jest do zweryfikowania przez administrację, dlatego zalecam zaktualizować regulamin, aby był on jasny (mogę w tym pomóc, także można odezwać się do mnie w wiadomości prywatnej). W kwestii tankowania LPG przewiduje 4-3 kropki LPG (co zakładam, że oznacza od 3 do 4, też to dziwnie jest sformułowane), także LPG nie tankujemy do 100%. Finalnie gracz ma do zapłaty 3,513$.

@Nikodem731 masz 24 godziny na ustosunkowanie się do oskarżeń i zapłatę wyznaczonej kwoty 3,513$.

• Haha 1

witam odnosząc się do zaistniałej sytuacji chcę tylko podkreślić ze w regulaminie organizacji nie ma nic na temat kary dodatkowych kosztów w tej sytuacji +100% co zostało już wyjaśnione. patrząc na to ilu członków organizacji zostało ukarane dodatkowymi 100% kosztów uważam ze pieniądze powinny zostać zwrócone graczom, skoro nie ma tego w regulaminie gracze nie powinni tego płacić. oczywiście dziś pojawię się na serwerze i zapłacę wyznaczoną karę.

• Haha 2

Organizacja powstała w roku 2025 a więc niemożliwym jest żeby został zaakceptowany w 2022 jak piszesz. regulamin z tego roku został zaakceptowany co do kropek lpg
3.1. Po zakończeniu użytkowania każdy pojazd organizacyjny musi być naprawiony i zatankowany ( Naprawa min 99%, paliwo min 95%, lpg min., 4kropki).
Nie zamierzam sie kłócic domagam sie zwroty kosztow bez doliczki 100% 

• Super 1
  • Auć 1

4 godziny temu, Nikodem731 napisał:

witam odnosząc się do zaistniałej sytuacji chcę tylko podkreślić ze w regulaminie organizacji nie ma nic na temat kary dodatkowych kosztów w tej sytuacji +100% co zostało już wyjaśnione. patrząc na to ilu członków organizacji zostało ukarane dodatkowymi 100% kosztów uważam ze pieniądze powinny zostać zwrócone graczom, skoro nie ma tego w regulaminie gracze nie powinni tego płacić. oczywiście dziś pojawię się na serwerze i zapłacę wyznaczoną karę.

Kwoty nie będą zwracane. Skoro nie było tego w regulaminie, to uznaje, że członkowie płacili to z własnej woli, bynajmniej na własną odpowiedzialność.

1 godzinę temu, PIOTREXSIO napisał:

Organizacja powstała w roku 2025 a więc niemożliwym jest żeby został zaakceptowany w 2022 jak piszesz. regulamin z tego roku został zaakceptowany co do kropek lpg
3.1. Po zakończeniu użytkowania każdy pojazd organizacyjny musi być naprawiony i zatankowany ( Naprawa min 99%, paliwo min 95%, lpg min., 4kropki).
Nie zamierzam sie kłócic domagam sie zwroty kosztow bez doliczki 100% 

Faktycznie regulamin organizacji jest zgłoszony, tylko nie wskazano organizacji, do której ten regulamin przynależy, co za tym idzie, jako administrator rozpatrujący skargę nie byłem w stanie, a raczej zostało mi utrudnione odszukanie tego regulaminu. Sprawdziłem teraz wiadomości przesłane na tym kanale od poprzedniego lidera organizacji, którego sprawdziłem poprzez wniosek widniejący na Twoim profilu. Nie wyobrażam sobie w ten sposób weryfikować za każdym razem faktycznego posiadacza danego regulaminu, zwłaszcza kiedy do zmiany lidera doszłoby znacznie wcześniej, bądź wcale - nie mam spisu identyfikator Discord aktualnych liderów. Sprawę zgłoszę oczywiście do opiekuna organizacji i podejmiemy kroki w celu uniknięcia tego typu sytuacji w przyszłości. Różnicę kwoty wpłacę na Twoje konto bankowe z własnej kieszeni, a skargę uznaję za odrzuconą - gracz dokonał przelewu w związku z spowodowanymi szkoda.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.