Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Problem z serverem

Adek77
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

wbiłem rano na gierke pojechałem se pracować na lawetkach wsiadam do lawety a tu tak nie ma żadnych dźwigów załadunkowych nie ma informacji o uszkodzeniach i tych wszystkich na dole tak jak w załączonym obrazie nie wiem co sie dzieje postanowiłem odpuścić lawety i potem jak zrestartowałem gre to mi jakieś błędy wyskakiwały że jakiś program nie działa czy coś takiego i jeszcze przedwczoraj dostałem jakąś zgode do zaakceptowania z linkiem wyszukałem w necie co to było i pisało że to bezpieczne to zaakceptowałem mimo że gram już tu dużo czasu bo to konto i jeszcze stare konta to nigdy nie miałem takich zgód do akceptowania mam wrażenie że może być więcej błędów ale ich po prostu jeszcze nie widziałem nie wiem co tu sie dzieje ale mam nadzieje że ktoś mi pomoże to naprawić bo według mnie tak sie grać nie daimage.thumb.png.6e49cabce828a934159ffb41da57dce2.png

Edytowane przez Adek3050

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.