Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na kxaf

DZIK6
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 82085
Login: DZIK6
Nick oskarżonego: kxaf
Powód skargi: Zwrot kosztów za naprawe pojazdu organizacji
Data zdarzenia: 11.08.2026
Dowody: https://imgur.com/a/uQgzYWa
Opis sytuacji: No co mam powiedzieć gracz mi jest winien prawie 9k za pojazd org i tyle
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.png.0ca63487e212d5e0b43ec61f8d8e9553.png

• Super 1
  • Haha 2
  • Lubię to! 1

od poczatku organizacji wszystkie kary do zaplaty sa wplacane na konto organizacji a potem przesylane do gracza ktory zaplacil za te auto wiec nie wiem o czym ty mowisz, odszedles przed moja zaplata wiec teraz zglos sie do nitashiego po odbior pieniedzy robisz takie afery o nic jak dzidzius, któremu lizaczka nie dali, pięniądze są na koncie organizacji zglos sie do lidera po odbiór odemnie to tyle jesli jakies zastrzezenia ma do mnie rcon to slucham ale nie popełniłem zadnego bledu poniewaz tak jak mowie wszystkie pieniadze z kar sa wplacane na konto organizacji a potem przesylane od lidera do gracza 

9 godzin temu, DZIK6.mnr napisał:

W regulaminie organizacji nie ma żadnego takiego podpunktu

• Super 1
  • Haha 2

oddałem graczowi bezpośrednio na konto w czasie rozgrywki, już wcześniej, z tego co pamiętam oddałem mu 9k. (chyba w ten albo dzień puzniej co dzik napisal skargę)

potwierdzenie będzie w logach ponieważ zapodział mi się gdzieś screen 

moim zdaniem bez sensu pisać skargę zamiast napisać mi albo kxafowi pv na dc, poprostu się upomnieć, nie szukam kłopotów oddał bym ci bez tego, moim zdaniem bez sens poprostu.

chyba że chodzi o inną wpłate, którą minąłem, to proszę o informację 

Edytowane przez kotwiczek_
  • Haha 1

Witam  szukałem dość spory czas na regulamin serwera i nie ma nic powiedzianego ze organizacja bądź gracz musi oddać pieniądze za naprawę auta organizacji. Z tego co zrozumiałem jest to dobrowolne jesli tak nie jest i jestem w błędzie prosze podać mi punkt w regulaminie. Z góry dziękuję.

• Haha 1

4 godziny temu, kotwiczek_ napisał:

oddałem graczowi bezpośrednio na konto w czasie rozgrywki, już wcześniej, z tego co pamiętam oddałem mu 9k. (chyba w ten albo dzień puzniej co dzik napisal skargę)

potwierdzenie będzie w logach ponieważ zapodział mi się gdzieś screen 

moim zdaniem bez sensu pisać skargę zamiast napisać mi albo kxafowi pv na dc, poprostu się upomnieć, nie szukam kłopotów oddał bym ci bez tego, moim zdaniem bez sens poprostu.

chyba że chodzi o inną wpłate, którą minąłem, to proszę o informację 

Zgadza się, w takim razie skargę zamykam.

4 godziny temu, Nitashi napisał:

Witam  szukałem dość spory czas na regulamin serwera i nie ma nic powiedzianego ze organizacja bądź gracz musi oddać pieniądze za naprawę auta organizacji. Z tego co zrozumiałem jest to dobrowolne jesli tak nie jest i jestem w błędzie prosze podać mi punkt w regulaminie. Z góry dziękuję.

Wynika to chociażby z regulaminu organizacji, której jesteś członkiem zarządu. Wyżej zresztą wyjaśniono, że kwoty za szkody są egzekwowane i zwracane do poszczególnych osób, jako V-Lider raczej powinieneś o tym wiedzieć.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.