Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga Martin*

xSwirek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: xSwirek
Nick(i) oskarżonego(/ych):Martin*
Powód skargi: Brak reakcji, niesłuszna kara.
Data zdarzenia: 09.08.2026
Dowody: Brak [chyba tylko logi]

Opis sytuacji: Wysłałem raport na gościa, który wyzywał na czacie głosowym. Martin* dał mi muta na cały dzień, za nazwanie gościa, który wyzwa pajacem. Gość, który na głosowym mówił "ukryte przez administracje" ~ nic nie dostał. Nie rozumiem tego serwera.  Czy używanie czatu głosowego jest korzystniejsze, bo nie ma zapisu w logach? Nie mam obowiązku nagrywania swojej gry.

Edytowane przez xSwirek
  • Haha 9

Dostałeś wyciszenie na 1 dzień, bo dopiero co wróciłeś z kary i masz mało godzin. Może dłuższe wyciszenie na Ciebie zadziała. W kwestii braku kary dla innego gracza, to już wyjaśniłem Ci w wiadomości prywatnej, że w przypadku braku posiadania dowodów nie jestem w stanie ukarać gracza. Obserwowałem wskazaną osobę przez znaczny czas i nie usłyszałem od niego przejawów braku kultury. Administracja nie nadaje kar bez odpowiednich dowodów, więc nie mogę powoływać się na Twoje zapewnienia. 

Edytowane przez Martin*
  • Super 3

Napisano (edytowane)

Czy ja też przez dłuższy czas przejawiałem brak kultury? Tak długa kara bez warna, za nazwanie kogoś pajacem jest w porządku? Wydaje mi się, że krzyczenie do kogoś "cenzura" - jest gorsze, niż nazwanie go pajacem. Ponawiam pytanie: Czy używanie czatu głosowego jest korzystniejsze, bo nie ma zapisu w logach? Nie mam obowiązku nagrywania swojej gry.

Edytowane przez TheDreamer
  • Haha 3

Już Ci wyjaśniłem, że kara wynika z faktu Twojego powrotu z wcześniejszej kary, która dokładnie skończyła się o 18:50 oraz z faktu posiadania przez Ciebie zaledwie 5 godzin gry, gdzie zdążyłeś już otrzymać trzecią karę wyciszenia. W takich przypadkach zazwyczaj gracze są banowani, skoro tak ma wyglądać ich początek rozgrywki, jednakże wstrzymałem się od tego i po prostu ukarałem Cię na trochę dłużej. W kwestii używania czatu głosowego, to jak już napisałem, bez dowodów nie jestem w stanie nikogo ukarać, bo nie mam z tego logów.

Edytowane przez Martin*
  • Super 2

Odnosząc się do Twojej kary, to jest ona słuszna i wyskalowana prawidłowo. Nawet jeżeli ktoś Cię wyzywa, to nie uprawnia Cię to do robienia tego samego. W takiej sytuacji pomaga komenda /report. Na serwerze nie obowiązuje zasada oko za oko, ząb za ząb. Przeanalizowałem logi zgłoszonego przez Ciebie gracza i nie ma w nich żadnych obraźliwych wiadomości. Jeżeli rzeczywiście wyzwiska były na VC, to niestety, ale bez nagrania nie możemy ukarać takiego gracza, gdyż nie dysponujemy żadnymi dowodami na jego winę. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.