Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

MTA nie odpala

mkss
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, od wczoraj mam problem z mta i może ktoś z was miał podobnie. Odpalam MTA, pojawia sie proces w menedżerze zadań i znika a jeszcze przedwczoraj normalnie wchodziłem na serwer.

Lista rzeczy które już zrobiłem a dalej nic nie działa:

• Startuje jako proces  Multi Theft Auto Launcher (32-bit).
  • Po kilku sekundach proces znika.
  • Uruchomienie z CMD kończy się bez komunikatu.
  • errorlevel = 0 w cmd.
  • GTA:SA singleplayer oczywiscie odpala sie normalnie.
  • VC++ x86/x64 mam i robilem naprawe tego.
  • Antywirus wykluczony, bo i wylaczam go i sprawdzilem czy jest w jakichs wyjatkach - tu wszystko jest git.
  • Nie ma błędu MTA w Podglądzie zdarzeń.
  • Monitor niezawodności nie pokazuje żadnych błędów.
  • Zamyka sie MTADiag tak samo jak MTALauncher więc tu też nic nie zdziałam na razie.
  • Nie ma Virtual Desktop ( ta apka od VR'u ) ani oczywistych wirtualnych sterowników obrazu.
  • Uruchomienie jako administrator i reinstall sobie już darujmy na prawdę xD

Próbowałeś odpalić tylko i wyłącznie mta? Chodzi mi tu o inne aplikacje abyś spróbował wszystkie niepotrzebne wyłączyć, może któraś miała aktualizacje i zaczęła w jakiś sposób kolidować.

Edytowane przez InspektorDzordzo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.