Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Dni logowania z odbiorem nagrody dziennej

DraNzeR
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie szanowaną admistarcjię RCON. 

Odbierałem nagrody dzienne przez ponad 170 dni, niestety pewnego feralnego dnia, miałem problem z zalogowaniem się do MTA przez co nie mogłem w danym dniu odbierać nagrody ani się zalogować. Próbowałem wszystkich sposobów, sam moderator DarXe.mnr do późnej godziny wieczornej próbował mi pomóc naprawić problem z MTA. Niestety udało się to dopiero na następny dzień. Loguje się nadal codziennie ale moja serdeczna prośba brzmi, czy możecie mi przywrócić te 170 dni logowania. Na prawdę bardzo mi zależy i szkoda stracić tych logów od ponad pół roku z powodu problemów z MTA w tamtym momencie. 

Proszę o rozpatrzenie pozytywnie mojego wniosku. Serdecznie pozdrawiam całą administrację RCON.

Z poważaniem gracz DraNzeR  

@Zebra @Sky

Edytowane przez DraNzeR
Oznaczenie
  • Lubię to! 1

Napisano (edytowane)
12 godzin temu, Zebra napisał:

Na czym dokładnie polegał problem z zalogowaniem się do MTA?

Nie mogłem w ogóle się połączyć z serwerem naszym, zaś z innymi serwerami się udawało. Dopiero na następny dzień, gdy już wszytkiego próbowałem, pomogło usunięcie i ponowne kupienie GTA San Andreas. Czy jest możliwość zwrócenia mi tych dni? Jeśli macie wgląd, zobaczycie, że się loguję i odbieram nagrody regularnie, ale przez tamtą usterkę MTA ten jeden dzień mi przepadł. A próbowałem do samej zerowej to naprawić, DarXe.mnr też próbował mi do późna pomóc rozwiązać problem ale w tamtym dniu się to nie udało jak pisałem wcześniej. Bardzo proszę o rozpatrzenie mojej prośby pozytywnie. Miałem około ponad 170 dni.

Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję.

Edytowane przez DraNzeR
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.