Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na administratora Bolesny

Edrohaha
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Edrohaha
Nick(i) oskarżonego(/ych): @Bolesny
Powód skargi: Nie ukaranie gracza który mnie staranował jadąc pod prąd i nie zapłacił równowartości uszkodzenia/faworyzacja innego gracza.
Data zdarzenia: 23.07.2026
Dowody: https://medal.tv/games/grand-theft-auto-san-andreas/clips/naPmEIZjSRB6XM-po?invite=cr-MSx1c3EsNDY3ODg4MTEy
Opis sytuacji: Jechałem sobie sultanem na grzybki aby zrobić dzienne poruszałem się zgodnie z KRD po autostradzie nagle uderzyłem o gracza który jechał pod prąd w miejscu gdzie ciężko jechać pod prąd bo jest oddzielony pas ruchu. Gracz zniszczył mi silnik oraz uszkodził praktycznie cały pojazd i zapłacił tylko 220$ gdzie koszt zestawu naprawczego wynosi 150$ co daje 70$ na naprawę całego pojazdu napisałem mu jeszcze 500$ trochę przesadziłem z ceną ale mógł dać chociaż 300$ by tyle wyszła mniej więcej naprawa 370$ biorąc pod uwagę poprzednie uszkodzenia, gracz to zignorował i pojechał dalej pod prąd. Wysłałem reporta którego po mniej więcej 5 minutach przyjął administrator @Bolesnywysłałem mu clipa z medala na pw na discordzie on oglądnął nagranie i się spytał czy wybrać karę czy kasę. Gdyby gracz mnie tak nie olał to bym reporta nie napisał i miał to gdzieś lecz gracz mnie miał przysłowiowo w tylnej części układu wydalniczego i pojechał dalej pod prąd. A więc wybrałem karę, administrator dał mu tylko warna kiedy gracz @dabro33 jechał perfidnie pod prąd zlał mnie i dalej łamał KRD. Po całej akcji nie otrzymałem ani pieniędzy, ani ukarania gracza @dabro33 uważam, że jest to skandal iż po takim wykroczeniu gościu dostaje tylko warna a ja zostaje kompletnie zlany. Ja jako gracz i poszkodowany interpretuje to jako faworyzację innego gracza. Ponieważ, w treści warna nawet nie było informacji od oddaniu mi pieniędzy. Coś takiego nie powinno mieć miejsca to jest nie dopuszczalne na takim stopniu w administracji.

• Super 2
  • Haha 14
  • Auć 1
  • Lubię to! 1

Dostałem nagranie na gracza jak jechał pod prąd. Po przeanalizowaniu nagrania i sprawdzeniu ile gracz ma kar gracza zapytałem ciebie, czy tobie chodzi o zwrot gotówki, czy o ukarania gracza.

27 minut temu, Edrohaha napisał:

Gdyby gracz mnie tak nie olał to bym reporta nie napisał i miał to gdzieś lecz gracz mnie miał przysłowiowo w tylnej części układu wydalniczego i pojechał dalej pod prąd. A więc wybrałem karę, administrator dał mu tylko warna kiedy gracz @dabro33 jechał perfidnie pod prąd zlał mnie i dalej łamał KRD. Po całej akcji nie otrzymałem ani pieniędzy, ani ukarania gracza @dabro33

33 minuty temu, Edrohaha napisał:

uważam, że jest to skandal iż po takim wykroczeniu gościu dostaje tylko warna a ja zostaje kompletnie zlany. 

Sam sobie przeczysz w jednej wiadomości:

• Nie chcesz kasy, ale masz pretensje o to, że nie dostałeś kasy.
  • Nie dostał kary, ale dostał warna. 

Warn, to jest liczona jako kara, więc został ukarany.

Zlany? Piszesz, że nie chcesz kasy, to gracz dostaje kare(warna) za jazdę pod prąd i na tym się sprawa zamyka. Dodatkowo od początku ci to wszystko tłumaczyłem, ale skoro nie potrafisz tego zrozumieć, to już nie poradzę.

Nie wiem gdzie tu widzisz "faworyzacje". Jeżeli ktoś nie ma żadnej kary, albo dawno nie miał, to możemy zaczynać od warna - i tak zrobiłem.

• Super 3
  • Złość 1
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Nie napisałem że nie chce kasy po prostu wybrałem karę pewnie gdy bym wybrał kasę to byś mu dał warna "Nie jeździ pod prąd, oddaj xxx$ graczu Edrohaha (dowód dost. adm.)" nie jest to sprawiedliwe, po warnie się niczego nie nauczy i nic nie wyniesie z tego że jeździł tak perfidnie pod prąd i dalej będzie to robił gdybyś mu dał prawko na 3 godziny wybór by został zrealizowany gościu dostał warna i zawsze będzie dostawał warna a wy będziecie to tłumaczyć brakiem kar. Wyniosłem z tego tyle że można jeździć pod prąd bo i tak jak ktoś wybierze karę to i tak nic mi nie grozi bo nie mam kar. Jeśli dalej będziecie tak robić to gracze bez kar będą się czuć niewinni według twojego tłumaczenia. 

• Super 1
  • Haha 2

Zasada jest taka, że nie karamy podwójnie. Albo kara za jazdę pod prąd, albo warn o zapłate. Co do "zawsze będzie dostawał warna a wy będziecie to tłumaczyć brakiem kar. ", to nie masz pojęcia jak działa system kar.

Jeżeli znów będzie jechał pod prąd, to straci prawko. Oczywiście jak będzie jechał pod prąd np za miesiąc, to również może dostać warna. To akurat nie ja ustalałem.

• Super 4
  • Haha 2

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.