Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Fran3k - oskarżony przez nvsia

nvsia
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @Fran3k
Data zdarzenia: 21.07.2026
Opis zdarzenia: Wczoraj zaparkowalam samochodem pod praca grzybiarza, auto bylo w miejscu do tego przeznaczonym i nie blokowalo ruchu drogowego, z  jakiej racji zostal odholowany na parking policyjny z oplata 1000$

Dowody: image.png?ex=6a6068cf&is=6a5f174f&hm=f935a389e217c7b2792537a0538e90af477f14f116f56a0b0733fe6783ff4974&

Edytowane przez nvsia
  • Złość 1
  • Haha 5
  • WOW! 1

Uszanowanie, 

Odnosząc się do skargi w moją stronę mogę wyjaśnić sytuacji od razu. Podczas patrolu parkingów jadąc w kierunku pracy grzybiarza napotkałem pojazd zaparkowany na drodze dojazdowej. Po zatrzymaniu pojazdu służbowego rozpocząłem oględziny pojazdu oraz jego zabezpieczenie. Podczas kontroli okazało się iż pojazd nie posiada zaciągniętego hamulca ręcznego. Pojazd Previon o numerach 54798 został skierowany do odholowania na parking policyjny, z racji iż blokował on przejazd i nie było wokół niego kierowcy. Najwidoczniej podczas parkowania nie zastał zaciągnięty hamulec ręczny. yptZIf4.jpeg

Decyzję skargi pozostawiam dla Zarządu frakcji San Andreas Road Assistance.

Młodszy Specjalista

Fran3k          

• Super 6

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.