Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na smutna_panda

ZbyszekieIiszek

Rekomendowane odpowiedzi

Login: iLoveMamana
Nick oskarżonego: smutna_panda
Powód skargi:  Qbug, bugowanie animacji na DM 
Data zdarzenia:  03.03.2021 Wieczorkiem.
Dowody:  https://imgur.com/a/bS8yRJU
Opis sytuacji:  Powiem tyle gracz na którego piszę tą skargę prosi się o kolejnego bana, nie zamierzam się przejmować kimś takim, więc stąd ta skarga, buguje animacje przez to zdobywając przewagę, bez tego jest nikim na strefie DM. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:  https://imgur.com/a/bzDwf8a

Strzała, najsmutniejsza panda na serwerze z tej strony.
1. Q-BUG o którego mnie oskarżasz jest okropnie trudny do zrobienia z deagle, natomiast da się go wykonać przypadkiem i może go z robić z m4 jak i z deagle dosłownie każdy gracz. (plus nagranie z strzelania w szambiarza, mega stare i było już podsyłane przez was do administracji więc nie widzę sensu dlaczego je także załączyłeś w skardze.)

2. Jak to nazwałeś, "God Mode" jest zwykłym lagiem moim bądź serwera (nie jestem w stanie określić, ping zazwyczaj mam w okolicach 25-30 lecz jak to w vectrze ma swoje humorki).

Sprawa była wałkowana kilka razy, i tutaj także, dosłownie każdy gracz może doświadczyć tego.

Moim głównym konikiem będzie to że pokazane są dosłownie pojedyńcze akcje, takie same nagrania można na każdą osobę która gra na dm.

Pozdrawiam z kotem : )

/edit: 
image.png.d49072e861a0b2033df1d6a31351e2b1.png

Jak już chcesz mnie o coś oskarżać to chociaż wiedz za co, animacje są wyłączone na dm od czasu mojej skargi na Szambiarza

/edit2:

Im dłużej wracam do tej skargi oczekując twojej odpowiedzi tym więcej nie dopowiedzeń zauważam.

image.png.a43d7c96f68e22199bb1ec8db27df6c1.png

Tutaj twoje kolejne nie doinformowanie, przez cały okres mojej gry na serwerze ani razu nie otrzymałem banicji.

Z tego co widzę to ty nie ogarniasz czym nawet jest q-bug czy jak się go wykonuje i jest nim dla Ciebie jaka kolwiek forma przewagi drugiego gracza.

Kochani gracze i czytający tą skargę, mamy tutaj kolejny przykład próby wybanowania nas na siłę przez graczy którzy nie radzą sobie z nami : D

Widzę że masz problemy z dedukcją, q-bug nie jest powodowany przez lagi ani desynchro co zawarłem w mojej pierwszej odpowiedzi.

Jestem doinformowany ponieważ wiem jak wykonuje się q-buga, nie raz próbowałem tego na serwerze taktycznym i tam też uświadomiłem się jak trudna do wykonania jest sekwencja ruchów by uzyskać q-buga.

Nie mówię tutaj o c-bugu czu q-bugu z deagle które wykonać mogą tylko prawdziwe kocury z dm.

I nie mówię tutaj o pojedyńczym użyciu ich a posiadaniu umiejętności wykonywania ich ciągiem.

Nie, nie nie mam dwóch IQ Ale Ty z tego co widzę masz, robisz q buga a jesteś świadomy, że twój set za to wyleciał.

Widząc co robisz na DM gdy tylko na niego wejdziesz szkoda mi się Ciebie robi, odkąd napisałem tą skargę, jakiś grzeczniejszy się zrobiłeś.

Nie wiem gdzie zauważyłeś mój wpis odnośnie twojego iq, być może jakieś halucynacje ale to nie moja sprawa.

Mi także Ciebie szkoda gdy widzę że musisz uciekać się do usilnego próbowania odcięcia mnie od serwisu bo sobie nie radzisz.

Nie ma mnie na dm bo aktualnie czekam na yankee bo dwa nam nie starczają w org B)

image.thumb.png.cfb4029d439f2b43a06c5df7a714acb0.png

Jeszcze co do twojej wzmianki o moim "setcie", Nie mam pojęcia skąd bierzesz swoje informację ale warto zmienić źródło bo aktualnie nikt kto gra z nami nie ma banicji, tym bardziej za q-buga. Wyjątkiem jest Dyzio który dostał bana już po zaprzestaniu swojej rozgrywki więc nie zaliczam go.

16 minut temu, smutna_panda napisał:

Nie wiem gdzie zauważyłeś mój wpis odnośnie twojego iq, być może jakieś halucynacje ale to nie moja sprawa.

Mi także Ciebie szkoda gdy widzę że musisz uciekać się do usilnego próbowania odcięcia mnie od serwisu bo sobie nie radzisz.

Nie ma mnie na dm bo aktualnie czekam na yankee bo dwa nam nie starczają w org B)

image.thumb.png.cfb4029d439f2b43a06c5df7a714acb0.png

Jeszcze co do twojej wzmianki o moim "setcie", Nie mam pojęcia skąd bierzesz swoje informację ale warto zmienić źródło bo aktualnie nikt kto gra z nami nie ma banicji, tym bardziej za q-buga. Wyjątkiem jest Dyzio który dostał bana już po zaprzestaniu swojej rozgrywki więc nie zaliczam go.

Co prawda jak nie ma Ciebie na DM'ie jest o niebo lepiej 

EhFzZ4i.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.