Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona skarga na Kjer0

BartiVe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: BartiVe
Nick(i) oskarżonego(/ych):Kjer0
Powód skargi: Złe skalowanie kary
Data zdarzenia: 14.07.2026
Dowody: https://medal.tv/games/imported-clips/clips/n7b4s3rGGkhu1q0hu?invite=cr-MSwyUXosMzE3NTY4NDMz
Opis sytuacji: Administrator najpierw wprowadza mnie w błąd 1267738472_Zrzutekranu2026-07-14224644.png.6c6bc280dc5f3c04ac710f7dc12b0281.png a potem odwołuje się do innej sytuacji https://medal.tv/games/imported-clips/clips/n7brUw4uRjERV5H3L?invite=cr-MSxaVmwsMzE3NTY4NDMz  jak miałem go zobaczyć jak wyjeżdza za mostu i mógł mnie szybciej zobaczyć niż ja niego  i nie widzę tutaj argumentu do karania mnie jeśli nawet poszkodowany nie zaczął hamować tylko po prostu we mnie wjechał. Poszkodowany nawet nie widział chęci żeby się zatrzymać i jakby nigdy nic pojechał dalej więc myślałem że to zignorował.

• Haha 8

To, że pomyliłem się dwie minuty co do czasu zdarzenia, nie zmienia faktu że otrzymana kara była słuszna. Jak mogłeś go zobaczyć? Choćby na mapie istnieje kropka. Poza tym dałeś mi twoją perspektywę zdarzenia. Widać lawetę i słychać osobę która mówi "jedzie" (do wglądu osoby sprawdzającej skargę). Słuszność nadania kary jest tym bardziej uzasadniona. To, że się nie zatrzymał nie znaczy, że nic się nie stało.

Złe skalowanie? Moim zdaniem poprawne. Dobę wcześniej miałeś 6h prawka.

• Super 4
  • Nie lubię tego 1

Kara została nadana i wyskalowana prawidłowo. Przedłożone przez Ciebie dowody jednoznacznie ukazują co mieliście na celu poruszając się w okolicy bazy lawet - a tym celem było m. in. odwalanie/taranowanie. Kwestia nazewnictwa w powodzie kary jest tutaj drugorzędna. Jeśli chodzi o kwestię podanej godziny, to w okolicznościach przedmiotowej sprawy nie sposób przyjąć tego jako wprowadzanie w błąd. 

• Super 1
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.