Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na -=KodaK=-

DonerKebab
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 94482

Login: DonerKebab

Nick oskarżonego: -=KodaK=-

Powód skargi: Brak poprawy w zachowaniu, kolejne kary.

Data zdarzenia: Całokształt dwóch tygodni.

Powód skargi: Dobry wieczór. Zgłaszam, że oskarżony gracz po raz kolejny nie wyciągnął wniosków z swoich banów i dalej jak widać notorycznie łapie kary. Skoro poprzednie bany go niczego nie nauczyły, wciąż kolekcjonuje kolejne kary i prowokuje innych graczy uważam, że powinien spowrotem wrócić na swoje miejsce (tym razem na dłużej). Taka osoba jak on wracając po banie powinna mieć odgórny zakaz łapania kar. Ktokolwiek to rozpatrzy proszę o dokładne przejrzenie tego jak gość znowu się zachowuje i podjęcie odpowiednich środków zapobiegawczych bo to jest skandaliczne, że taka patologia ma miejsce na tym serwerze.

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

876261275_F5D8C2CF-AE85-4E28-8470-C03677846323.thumb.png.7fb49f4a1ba9dbb140aa0de41bcdb6db.png

Edytowane przez DonerKebab
literowka
  • Super 4
  • Haha 6

Gracz raczej powinien zdawać sobie sprawę, że balansuje na krawędzi, a dalsze reprezentowanie tak niskiego poziomu nie będzie tutaj tolerowane. Zapewniam, że administracja zareaguje w odpowiednim czasie, jeżeli tego typu sytuacje będą się powtarzać. Oskarżonemu zalecam przeczytać swoją apelacje i swoje zapewnienia, jeżeli chce jeszcze być częścią tej społeczności. Na ten moment skargę odrzucam.

Cytat

Piszę tę apelację, ponieważ w pełni zrozumiałem swoje błędy. Przepraszam za wcześniejsze prowokacje i brak poprawy mimo dawanych mi szans. Przerwa od gry pozwoliła mi przemyśleć swoje zachowanie i zapewniam, że po powrocie będę ściśle przestrzegał regulaminu oraz unikał wszelkich konfliktów. Bardzo zależy mi na powrocie do społeczności serwera i udowodnieniu, że potrafię grać kulturalnie.

• Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.