Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pochwała na Krychu

Feerdek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Feerdek
Nick pracownika: @Krychu
Data i godzina zdarzenia: 08.07.2026 około godziny 17:50 
Dowód (SreenShoot, logi bądź nagranie):  w formie SS, niżej :) 
Opis sytuacji: Dzień dobry! W dniu dzisiejszym podczas akcji RP (Posorants Group) Medyk Krychu  zostalł zadysponowany do poszkodowanego który w wyniku pożaru dostałem nagłego zatrzymania krążenia! Krychu niezwłocznie pojawił się na miejscu, odegrał Role Play zgodnie ze sztuką oczywiście. Nadmienię tyko, że po wejściu na służbę przyjechał na miejsce! Będąc sam! Poszkodowanemu (mnie) udzielił nie zbędnej pomocy medycznej. Warto zwrócić jednak uwagę na fakt, który zasługuje właśnie na uznanie i pochwałę.  Bardzo podobała mi się ich postawa na sytuacje zmienne podczas tego RP. 
Coś od siebie:  Oby tak częściej! Pozdrawiam! 
mta-screen_2026-07-08_17-52-51.png
mta-screen_2026-07-08_17-53-10.png.3d967dee69eb904306bd8a93babdb650.png
mta-screen_2026-07-08_17-53-36.png
mta-screen_2026-07-08_18-17-05.png
mta-screen_2026-07-08_18-35-26.png

• Super 2
  • Lubię to! 2

Witaj @Feerdek,

Miło nam, że zaangażowanie jednego z naszych pracowników umiliło ci czas spędzony na serwerze.
Jak najbardziej pochwalamy takie inicjatywy, więc pracownik zostanie wynagrodzony wewnętrznie.
Dziękujemy za nadesłanie pochwały.

campermenager_webp.fe9a300bf124deddcd08a1ccc06275e9

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.