Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na rafikk0

PaRablY.bm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15906
Login:PaRablY
Nick oskarżonego: rafikk0
Powód skargi: działanie na szkode organizacji
Data zdarzenia: 7.07.2026 godziny wieczorne
Dowody: https://imgur.com/a/3VDAaLc  oraz https://imgur.com/a/MRnExy1
Opis sytuacji: Ja wraz z cała organizacją Bimbrownicy Ulicy pragniemy wyrazić najgłębszy żal że nasz były już członek org tj rafik0 który był na randze vlidera postąpił haniebnie.. Najpierw zaczął wysyłać sprośne gify na discordzie org i zaspamiać cały discord czego nie będę dla dobra większości tutaj tego przesyłać. Dodatkowo po fakcie zorientowaliśmy się że praktycznie wszystkie pojazdy organizacyjne były przez niego upchnięte w nasz garaż organizacyjny. Dodatkowo sam gracz zaczął prowokować nas swoim zachowaniem szczycąc się swoimi dokonaniami jakimi były właśnie te wyżej opisane … Prosiłbym o zbanowanie gracza ze względu na to że on tutaj nie przyszedł grać.. On przyszedł trollować i utrudniać rozgrywkę innym śmiejąc się przy tym w twarz nam zwykłym graczom którzy chcieli po prostu funkcjonować jako spójna organizacja.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/a/rwpgipz

• Super 4
  • Haha 5
  • Auć 1

Bana i tak dostałem a z organizacji chciałem wyjść już dawno bo nic się tam nie dzieje i chciałem trochę rozluźnić atmosferę. Przyszedłem tu grać, jakbym nie przyszedł, to nie siedziałbym tu 430h i nie był bym w trzech organizacjach. Mogę zafundować naprawki do aut i pomóc w ich ogarnięciu na bazę.

Edytowane przez rafikk0
  • Super 3
  • Złość 1

Działania te bez wątpienia miały na celu utrudnić rozgrywkę innym graczom, poprzez dokonania masowego zniszczenia mienia organizacji, a w dodatku zablokowania pojazdów wykorzystując system garaży w nieodpowiedni sposób. Gracz niedługo po tym zajściu został ukarany, dlatego ponownej kary nie będę nakładał. Sprawę uznaję za rozwiązaną.

Na przyszłość proszę o materiały dowodowe w postaci zrzutów z całego ekranu w grze - uwzględniając każdy pojazd z informacją o ostatnim kierowcy. Jeżeli sytuacje będą się powtarzać, to z pewnością gracz zostanie ponownie ukarany, uwzględniając skalę i czyn. Administracja nie będzie zezwalać na tego typu zachowania, które mają na celu utrudnić i zniechęcić graczy do wspólnej rozgrywki.

Edytowane przez Martin*
  • Super 1
  • Haha 2
  • Auć 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.