Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na krakowskimigacz

Krajnus227
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: <Krajnus227
Nick(i) oskarżonego(/ych): krakowskimigacz
Powód skargi: BK na lokalnym
Data zdarzenia: 03.07.2026
Dowody: image.thumb.png.d919863900932a1c1b40649d2bbff681.png
Opis sytuacji: Chcialem odegrac RP z jednym graczem frakcji SAFD zablokowalem mu wyjazd z mechanika aby wykonac to RP on napisal reporta abym wyjechal wyjechalem no i sobie dyskutuje z jakims innym typkiem i nagle dostaje mute chce dokladne moje zdanie powodu mute. A i dodam jeszcze ze slowo k***a w zdaniu raczej nie jest brakiem kultury do kogos skoro nie jest skierowane w jego strone.

Edytowane przez Jakubexx
cenzura
  • Super 1
  • Haha 12

Witam był raport za blokowanie wyjazdu,po przybyciu na miejsce zastałem ciebie oraz gracza i pracownika frakcji SAFD,po zapytaniu pracownika frakcji  kapi_3321 sam nie wiedział o co ci chodzi,prosił żebyś go wypuścił kazałem ci nie blokować wjazdu,po czym zacząłeś przeklinać na lokalu. Kara została całkowicie nałożona prawidłowo pozdrawiam.

• Super 5

Powodem kary nie było tylko i wyłącznie jedno słowo, które przytoczyłeś, a kilka wiadomości, których treści nie będę przytaczał właśnie ze względu na występujący w nich przejaw braku kultury. Kara została nadana prawidłowo.

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.