Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Puczy

aquaa33
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Adi4532
Nick(i) oskarżonego(/ych): Puczy
Powód skargi: Niestosowna kara i niekompetentne zachowanie.
Data zdarzenia: 06.23.2026
Dowody:  logi są niestety nie zdążyłem zrobić ss
Opis sytuacji: Za napisanie do gracza o nicku natalka, który jest MĘŻCZYZNĄ przypominam MĘŻCZYZNĄ, wiadomości o treści "jaka masz cipke" na /pm CZYLI PRZYPOMINAM co to oznacza - private message kolega o nicku Puczy chyba nie potrafi angielskiego więc wyjaśniam Private Message w tłumaczeniu na język polski oznacza WIADOMOŚĆ PRYWATNA. Co cię to obchodzi co ja tam piszę tymbardziej do innego gostka, nie bez powodu da się od kogoś ZABLOKOWAĆ!! pm. BO JEST TO WIADOMOŚĆ PRYWATNA. 6h wyciszenia za "SPROŚNE" pisanie? Mam rozumieć, że w waszym mniemaniu wiadomość jedna, gdzie nigdy nie miałem żadnych kar ani warnów na serwerze, która została napisana do MEZCZYZNY przesmiewczo jest sprośna i zasługuje na 6h mute? Gratuluję naprawdę świetna robota. Mam nadzieję, że owy Moderator zostanie ukarany

• Haha 21

Dobry dzień,
Po 1. Nie ma znaczenia kto kim jest, takie wypowiedzi są niestosowne i zostałeś za to ukarany.
Po 2. Nie ma znaczenia, że to wiadomość prywatna w momencie, w którym gracz, który ją otrzymuje sam wysyła reporta.
Po 3. Opcja blokady wiadomości prywatnych od danego użytkownika, nie zwalnia nikogo, aby nadal pisać z kulturą do innych graczy.

Pozdrawiam, Puczy.

• Super 10

Nie wiem czy gracz, do którego napisałeś tę wiadomość, jest mężczyzną czy kobietą, ale bez względu na to jakiej jest płci, to Twoja wiadomość była niestosowna i najzwyczajniej w świecie niesmaczna. Jeżeli rzeczywiście jest mężczyzną, to tym bardziej nie wiem jaki był cel Twojego pytania. Okoliczność, że Twoje "pytanie" zostało zadane na PW, nie ma najmniejszego znaczenia, gdyż gracz w dalszym ciągu może poczuć się urażony. Kara została nadana i wyskalowana poprawnie.

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.