Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Wh1t3*

GucioPesteczka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kryszka5565[taki mi się wyświetla jak wbijam na serwa]
Nick oskarżonego: @Wh1t3*
Powód skargi: nie spłacenie raty za auto w wyznaczonym terminie i nie odpisywanie na wiadomości na forum i na serwerze.
Data zdarzenia: data transakcji: 23.02.2021 a termin do kiedy miał spłacić: 02.03.2021 a skargę piszę 03.03.2021
Dowody: resztę dowodów jeśli chcecie to macie w logach i w transakcjach 😄 image.png.2859a9b83f8d759967ea7623a8c9544f.png
Opis sytuacji: 23 lutego sprzedałem pojazd graczowi za 70k na początku zapłacił 20k za niego a resztę miał w ratach oddać potem nie pamiętam ale 1 dzień później oddał 10k i zostało mu do oddania 40k lecz od tamtego czasu już nic nie dał a termin spłaty miał od 23 lutego miał tydzień na to, do teraz nie dostałem swoich pieniędzy a na moje wiadomości nie odpisuje na forum jak i na serwerze, dzisiaj jakoś o 12 odpisał na serwerze że może oddać 38k lecz nie otrzymałem tych pieniędzy a czekałem na serwie z 2 godzinki po czym patrzę a go na serwie nie ma. Do teraz pieniędzy nie dostałem a czekałem i tak jeden dzień dłużej bo ostateczny termin spłaty był wczoraj a tak zapewniał mnie że max tydzień spłaci a nawet szybcej 😕Pozdrawiam i mam nadzieję że sprawa zostanie wyjaśniona lub gracz zostanie ukarany.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.bfe2c14c508e4eee4dbc7f24a709c1a4.png

poważnie człowieku, wyszła taka sytuacja że nie byłem w stanie grać na serwerze a ty wyskakujesz ze skarga, byłem dziś na serwerze 30m pisałem do Ciebie, a Ty nawet nie łaska odpisać więc się zastanów 

1 godzinę temu, Wh1t3* napisał:

poważnie człowieku, wyszła taka sytuacja że nie byłem w stanie grać na serwerze a ty wyskakujesz ze skarga, byłem dziś na serwerze 30m pisałem do Ciebie, a Ty nawet nie łaska odpisać więc się zastanów 

pisałem do ciebie przez godzinę a ty nie odpisywałeś w ogóle i miałeś jak by to powiedzieć "wyjebane" więc nie wyskakuj mi tutaj z tym że ja nie odpisywałem bo ty tylko napisałeś że możesz dać dzisiaj 38k a ja napisałem że dobra dawaj i na tyle z rozmowa z tobą wyglądała bo przez kolejne pół godziny nic nie odpisywałeś a potem uciekłeś z serwa potem pisałem na forum jeszcze XD a z twojej strony 0 reakcji na to co pisałem i nawet jednego słowa nie odpisałeś . prosze bardzo ss...image.thumb.png.a3aaff8cf422f5d75b0c7c70922328c8.png

1 godzinę temu, Wh1t3* napisał:

A po 2 gościu nie będziesz mi ustalał, że jak nie spłace w terminie to mam płacić więcej niż ustaliliśmy, rzucę ci te pieniądze jak psu

Wiesz że jak piszę się że spłaci się w max tydzień to się spłaca a nie zero kontaktu z tobą bo nie odpisujesz na serwerze jak i na forum? XD :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.