Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza AlkuS

seni0rxz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 37568
Login: seni0rxz
Nick oskarżonego: AlkuS
Powód skargi: Oddanie pieniedzy za wyrzadzone szkody ktore gracz zrobil.
Data zdarzenia: Screen pokazuje 2026-06-12 20:53
Dowody: (Zdjecia zrobione telefonem przez to ze ENB crashuje przy kazdym wyjsciu i chcialem zrobic na szybkosci fotki) image.thumb.png.62cab88132e3442df1009ed7e06e9491.pngimage.thumb.png.7efa14b023f30ceda29467b78fd2c281.pngimage.thumb.png.dcb3afc06b1a10c8e70e4a19fa45010a.png 
Opis sytuacji:  Z dobre 2dni temu gracz zapytal sie o mojego staniera i chcial sie przejechac na co odpowiedzialem tak, gracz potym jak zaporponowal mi pol ceny za samochod wrzucil sie specialnie nim w sciane, nie gralem z dobre 2dni poczym wchodze dzisiaj na serwer 15.06.2026 21:30 i widze ze staniera w przecho nie mam tylko na parkingu policyjnym za kwote 1000$ oraz ktory jest zapewne rozwalony oraz ma pekniete opony wszytskie po poscigu (powod pp: Po zatrzymaniu przez SAPD), patrze pod F5 i widze ze kluczykow nie zabralem graczowi a no nie bede kwoty placil za ktora gracz to wyrzadzil. Czekam na zwrot pieniedzy oraz pozdrawiam!
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.aa9705301e20fa0d76ef32887d2599dc.png

Edytowane przez seni0rxz

48 minut temu, seni0rxz napisał:

UID: 37568
Login: seni0rxz
Nick oskarżonego: AlkuS
Powód skargi: Oddanie pieniedzy za wyrzadzone szkody ktore gracz zrobil.
Data zdarzenia: Screen pokazuje 2026-06-12 20:53
Dowody: (Zdjecia zrobione telefonem przez to ze ENB crashuje przy kazdym wyjsciu i chcialem zrobic na szybkosci fotki) image.thumb.png.62cab88132e3442df1009ed7e06e9491.pngimage.thumb.png.7efa14b023f30ceda29467b78fd2c281.pngimage.thumb.png.dcb3afc06b1a10c8e70e4a19fa45010a.png 
Opis sytuacji:  Z dobre 2dni temu gracz zapytal sie o mojego staniera i chcial sie przejechac na co odpowiedzialem tak, gracz potym jak zaporponowal mi pol ceny za samochod wrzucil sie specialnie nim w sciane, nie gralem z dobre 2dni poczym wchodze dzisiaj na serwer 15.06.2026 21:30 i widze ze staniera w przecho nie mam tylko na parkingu policyjnym za kwote 1000$ oraz ktory jest zapewne rozwalony oraz ma pekniete opony wszytskie po poscigu (powod pp: Po zatrzymaniu przez SAPD), patrze pod F5 i widze ze kluczykow nie zabralem graczowi a no nie bede kwoty placil za ktora gracz to wyrzadzil. Czekam na zwrot pieniedzy oraz pozdrawiam!
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.aa9705301e20fa0d76ef32887d2599dc.png

mordo ja wzialem ta fure zeby sie przejechac do magazynu po kolege po czym mnie sapd zatrzmalo i zabralo fure opony byly wszystkie w dobrym stanie nie klam to po pierwesze a po drugie oddam ci kase jak bedziesz na serwerze ! napisz mi na discorda czapp33

Nie zawarliście żadnej umowy w tym zakresie. Właściciel udostępnił pojazd na własną odpowiedzialność, a potem nie kontrolował, kto ma do niego dostęp. W takim przypadku nie ma podstaw, aby ukarać gracza za wyrządzone szkody. Widzę jednak, że już się dogadaliście na serwerze, także tym bardziej skargę zamykam.

Edytowane przez Martin*
  • Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.