Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na członka frakcji Dako0

MakrosGame
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: MakrosGame
Nick oskarżonego:Dako0
Powód:Brak przejazdu i wyrzucenie z auta bezpodstawnie 
Dowody:
image.thumb.png.a56337b24150af03d9ea7c5c8f447d00.png
Opis sytuacji: Kierowca początkowo zaakceptował swoją rolę konika transportowego i dzielnie reagował na komendy „wio” oraz „patataj”. Niestety w pewnym momencie przeszedł na emeryturę, wyrzucił mnie z pojazdu i odmówił dalszej współpracy. Podejrzewam bunt związków zawodowych koni.

• Haha 8

Każdy z członków SATC potwierdzi, jak zachowujesz się wobec pracowników frakcji. Prowokacje i tego typu zachowania. W ciągu dwóch dni otrzymałeś trzy muty, więc zakładam, że nie bez powodu. Mam swój honor i nie pozwolę, aby jakikolwiek gracz zwracał się do mnie w tak chamski sposób. Mam nadzieję, że zarząd zrozumie, dlaczego nie chciałem dalej prowadzić rozmowy z tak roszczeniowym klientem i czemu nie chciałem przeprowadzić kursu.

• Super 4

Słuchaj, drogi Stajenny.

Trochę Ci się podkowy pomieszały. 🐴 Mute'y, które dostałem, nie były za obrażanie Waszej korporacyjnej stajni. Ani razu nie obraziłem korporacji, a już tym bardziej Ciebie. To, że czasem mówię na Was „koniki”, wynika wyłącznie z tego, że galopujecie taxówkami po mieście. Taki niewinny żart, a nie kopniak wymierzony w honor stada. 🐎

Jedyny raz, kiedy dostałem mute'a w związku z Tobą, właśnie dziś od niego się odwołuję. Przy okazji składam też skargę na administratora, który go nadał, bo według mnie zrobił to bez konkretnego powodu. Wszystko jest w logach i w apelacji — nie ma tam ani obrażania Ciebie, ani Waszej stajni pełnej mechanicznych rumaków.

• Haha 8

Witam, na samym wstępie dodam jeden punkt z regulaminu frakcji SATC, mianowicie: 

17. Jeżeli pasażer będzie agresywny/niekulturalny w stosunku do pracownika frakcji, ten ma prawo wysadzić klienta i zakończyć kurs w dowolnym miejscu.

O ile nie można mówić tu o agresji, to teksty typu "Szybciej koniku! Wio! Spiesze się!" "Dobry konik a teraz idz odpoczać" "Wio na kosiarke" i jeszcze więcej bardzo podobnych można już potraktować jako niekulturalne. Tak więc zgodnie z regulaminem pracownik miał prawo odmówić kursu. Jeżeli uważasz, że takie określanie drugiej osoby jest odpowiednie, to chyba nie mamy o czym rozmawiać.

1 godzinę temu, MakrosGame napisał:

Kierowca początkowo zaakceptował swoją rolę konika transportowego i dzielnie reagował na komendy „wio” oraz „patataj”. Niestety w pewnym momencie przeszedł na emeryturę, wyrzucił mnie z pojazdu i odmówił dalszej współpracy. Podejrzewam bunt związków zawodowych koni.

Uprzedzę również, że w przyszłości, za tak "piękny" opis sytuacji, skarga zostanie rozpatrzona negatywnie.

Skarga zostaje odrzucona.

• Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.