Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na członka frakcji Dako0

MakrosGame
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: MakrosGame
Nick oskarżonego:Dako0
Powód:Brak przejazdu i wyrzucenie z auta bezpodstawnie 
Dowody:
image.thumb.png.a56337b24150af03d9ea7c5c8f447d00.png
Opis sytuacji: Kierowca początkowo zaakceptował swoją rolę konika transportowego i dzielnie reagował na komendy „wio” oraz „patataj”. Niestety w pewnym momencie przeszedł na emeryturę, wyrzucił mnie z pojazdu i odmówił dalszej współpracy. Podejrzewam bunt związków zawodowych koni.

• Haha 8

Każdy z członków SATC potwierdzi, jak zachowujesz się wobec pracowników frakcji. Prowokacje i tego typu zachowania. W ciągu dwóch dni otrzymałeś trzy muty, więc zakładam, że nie bez powodu. Mam swój honor i nie pozwolę, aby jakikolwiek gracz zwracał się do mnie w tak chamski sposób. Mam nadzieję, że zarząd zrozumie, dlaczego nie chciałem dalej prowadzić rozmowy z tak roszczeniowym klientem i czemu nie chciałem przeprowadzić kursu.

• Super 4

Słuchaj, drogi Stajenny.

Trochę Ci się podkowy pomieszały. 🐴 Mute'y, które dostałem, nie były za obrażanie Waszej korporacyjnej stajni. Ani razu nie obraziłem korporacji, a już tym bardziej Ciebie. To, że czasem mówię na Was „koniki”, wynika wyłącznie z tego, że galopujecie taxówkami po mieście. Taki niewinny żart, a nie kopniak wymierzony w honor stada. 🐎

Jedyny raz, kiedy dostałem mute'a w związku z Tobą, właśnie dziś od niego się odwołuję. Przy okazji składam też skargę na administratora, który go nadał, bo według mnie zrobił to bez konkretnego powodu. Wszystko jest w logach i w apelacji — nie ma tam ani obrażania Ciebie, ani Waszej stajni pełnej mechanicznych rumaków.

• Haha 8

Jeśli nie widzisz nic złego w swoim zachowani (i nie mam tu na myśli wyłącznie zachowania wobec członków frakcji) to nie mam już nic więcej do dodania. Pozostawiam ocenę sytuacji zarządowi, który zdecyduje, czy skarga jest zasadna.

• Super 3

Witam, na samym wstępie dodam jeden punkt z regulaminu frakcji SATC, mianowicie: 

17. Jeżeli pasażer będzie agresywny/niekulturalny w stosunku do pracownika frakcji, ten ma prawo wysadzić klienta i zakończyć kurs w dowolnym miejscu.

O ile nie można mówić tu o agresji, to teksty typu "Szybciej koniku! Wio! Spiesze się!" "Dobry konik a teraz idz odpoczać" "Wio na kosiarke" i jeszcze więcej bardzo podobnych można już potraktować jako niekulturalne. Tak więc zgodnie z regulaminem pracownik miał prawo odmówić kursu. Jeżeli uważasz, że takie określanie drugiej osoby jest odpowiednie, to chyba nie mamy o czym rozmawiać.

1 godzinę temu, MakrosGame napisał:

Kierowca początkowo zaakceptował swoją rolę konika transportowego i dzielnie reagował na komendy „wio” oraz „patataj”. Niestety w pewnym momencie przeszedł na emeryturę, wyrzucił mnie z pojazdu i odmówił dalszej współpracy. Podejrzewam bunt związków zawodowych koni.

Uprzedzę również, że w przyszłości, za tak "piękny" opis sytuacji, skarga zostanie rozpatrzona negatywnie.

Skarga zostaje odrzucona.

• Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.