Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wuja1312
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: macioman
Nick(i) oskarżonego(/ych): Martin*
Powód skargi: Martin* nie schował mi samochodu do przechowalni po tym jak zabrał mi prawko przez to teraz moja fura jest na parkingu policyjnym za 1000.
Data zdarzenia: 7 Czerwca 2026, 20:16
Dowody: https://imgur.com/a/xMn3NEWhttps://imgur.com/a/K9BYrke
Opis sytuacji: Martin* mi zabrał prawko wczoraj o 20:16 a dzisiaj wchodzę na serwer i widzę, że moja fura jest na parkingu policyjnym do wyjęcia za 1000 i została tam schowana o godzinie 20:21. Jest to skandal proszę mi oddać samochód bo nawet nie mam 1000 żeby go wyjąc. 

• Super 1
  • Haha 8

Witam, prawo jazdy zostało nadane po tym, jak już nie było Cię na serwerze. Przed opuszczeniem serwera leżałeś pod G1 na BW. Szukałem Twojego pojazdu, ale nie znalazłem go. 

Edytowane przez Martin*
  • Super 3

Uzyskałem zdjęcie, gdzie znajdował się twój pojazd: https://imgur.com/a/rz5Iboy
Po obserwacji Twojej postaci leżałeś w stanie BW (nieprzytomności) po drugiej stronie parkingu G1, czyli po drugiej stronie od pojazdu. Po szybkiej chwili wylogowałeś się z serwer.
Z pewnością przeniósłbym Twój pojazd do przechowalni, gdybym go zauważył nieopodal Ciebie. Z racji, że była tam masa graczy i pojazdów, które renderowały się dopiero przy bliższej odległości, to nie byłem w stanie go zauważyć. Uważam również, że nie jestem zobligowany do poszukiwania Twojego pojazdu po całej okolicy, kiedy pozostawiłeś go kilka minut wcześniej w innym miejscu. Nie miałbym problemu z wytepaniem tego pojazdu, gdybym go znalazł, ale też nie zamierzam szukać pojazdu po całej mapie, gdzie w momencie obserwacji, a później nadania kary nie byłeś ani w środku, ani nawet blisko niego.

Edytowane przez Martin*
  • Super 14

W celu rozwiania wszelkich wątpliwości, pozwolę sobie przytoczyć kilka okoliczności z przedmiotowego stanu faktycznego. Ze screena przedstawionego przez Administratora (uzyskanego od pracownika SARA) wynika, że przedmiotowy pojazd opuściłeś o godzinie 20:10:44. Pierwsze zgłoszenie na Twoją osobę wpłynęło o godzinie 20:10:45. O godzinie 20:10:48 Twoja postać umarła. Administrator pierwszą czynność na Twojej postaci podjął o godzinie 20:11:02. Kara została nadana o godzinie 20:16:14. Z nagrania stanowiącego dowód w sprawie nie ma możliwości odczytania VUID Twojego pojazdu. Mając na uwadze powyższe Administrator nie miał fizycznej możliwości, aby zobaczyć, w którym miejscu został pozostawiony Twój pojazd, a także nie miał możliwości odczytania jego VUID. 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.