Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Golciur

Hazardos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 111404
Login: Hazardos
Nick oskarżonego: Golciur
Powód skargi: skłamał z kwotą za która kupił baze dla uzyskania korzysci wlasnej
Data zdarzenia: 7.06.2026
Dowody

[2026-06-07 15:25:49] [Output] : >> [40] golciur: ile za nia dales
[2026-06-07 15:25:54] [Output] : ⚠ Zanotowano utrudnienia w ruchu drogowym w lokalizacji Doherty, San Fierro! ⚠
[2026-06-07 15:25:58] [Output] : OG > (57) MaKaRoNi.mf: IMMORTAL DYNASTY Znudziła Ci się gra solo? Masz 18+? Dołącz do nas, rozwiń skrzydła i graj z najlepszymi! Discord: https://discord.gg/DwCfYVA2np
[2026-06-07 15:25:58] [Output] : << [40] golciur: tego ci nie powiem jaki by to mialo sens
[2026-06-07 15:26:13] [Output] : CB [ArteZ] > czyli nic
[2026-06-07 15:26:15] [Output] : >> [40] golciur: to dam ci tak abysmy oboje se zarobili
[2026-06-07 15:26:22] [Output] : CB [vermy] > sporo
[2026-06-07 15:26:24] [Output] : OG > (129) Jasiuu.G59: Zbieram offki na Vincenta 6kid |||| [S][W] Banszi Viper 4.9 na W E4 T5 GZ MZN LPG75 Szybki 60, rózowy secik i inne wiecej info na forum
[2026-06-07 15:26:25] [Output] : CB [vermy] > +10% zarobku
[2026-06-07 15:26:26] [Output] : CB [Amnesiaok] > 100 za kurs tak naprawde dodatkowe
[2026-06-07 15:26:29] [Output] : << [40] golciur: dobra 137k
image.png.d0178b5593652a5da61bbbd436c73853.png

Opis sytuacji: a wiec oskarżony gracz napisał do mnie z propozycja wymiany bazy za na tamten moment mój samochód. gdy dogadywaliśmy sie poprosilem go aby mi powiedzial za ile ją kupił aby by tranzakcja przebiegła sprawiedliwie i powiedział ze kupił za 137k co nie było prawdą po kontakcie z poprzednim wlascicielem okazalo sie ze kupil ja za 85k chcialbym prosic o cofniecie tranzakcji ponieważ zostałem oszukany na pieniadze. jesli bedzie trzeba wiecej dowodów prosze pisac, lecz myśle ze logi wystarcza

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 
image.thumb.png.0e0f69173e05cc75ccc81a1bf2ce62ef.png

• Super 4
  • Haha 10

Tak, skłamałem. Jednak kwota którą podałem jest pokryta rzeczywistą ceną tej nieruchomości. Poza tym co jest poniżej napisane podejmujesz decyzje na swoją odpowiedzialność. Osoba od której kupiłem tą baze sama zasugerowała oferty 150k czyli nawet wiecej ile ci podałem, pisaliśmy na /pm lecz niestety nie zapisalem logów.

1. 6. Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg. 
  • Super 4
  • Haha 7

wszystko było by w porządku gdyby nie to że zapytalem ci o tą cene po to aby dac ci sprawiedliwa dla nas obu oferte, powiedzialbys prawde. poprosilbym o wieksza dopke. sklamales dalem ci mala offke. wszystko jest w logach. podjalem decyzje na wlasna odpowiedzialnosc co nie zmienia faktu że zostałem przez ciebie oszukany. to jest coś w stylu podbijania sobie ofert co z tego co wiem jest zakazane na serwerze

• Super 3
  • Haha 3
  • Lubię to! 1

Fakt, doszło do przedstawienia nieprawdziwej informacji, do czego sam oskarżony się przyznaje. Niemniej jednak kwota faktycznie jest rzeczywistą ceną tej nieruchomości, co potwierdzają wszystkie transakcje z nią związane. Nie doszło do nieregulaminowego zawyżenia ceny, tylko jej lekkiego podwyższenia, dlatego ciężko wyciągać konsekwencje za taki czyn. Warto również przytoczyć punkt regulaminu:
6. Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem, w tym ustalenia wartości transakcji. Sytuacje, w których gracz posłuży się informacjami przedstawionymi przez innego gracza w zakresie wartości transakcji, będą pomijane przy powstaniu ewentualnych sporów oraz skarg.

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.