Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Wujaszek.

jobless.cm
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: mistrzu__
Nick(i) oskarżonego(/ych): Wujaszek.
Powód skargi: Wątpliwa ocena sytuacji dot. kolizji 
Data zdarzenia: 07.06.2026 godz. 12:12
Dowody: Nie posiadam, z uwagi na brak powtórek 
Opis sytuacji: Dnia dzisiejszego tj. 07.06.2026 otrzymałem zakaz prowadzenia pojazdu z powodem Bezczelnego taranu. Sytuacja nie miała miejsca, i nie czuję się winny, choć na nagraniu, do którego nie mam dostępu, może na taką wyglądać - nie wiem, i to jest powód tej skargi. Powodem uderzenia natomiast, najprawdopodobniej jest czasami niestabilne połączenie internetowe, jest na to szansa ponieważ nie zawsze jestem "na miejscu", tak było i tym razem. Nie szukam drugiego dna, chce po prostu, aby ktoś inny przeanalizował podesłane w reporcie na mnie nagranie, i tyle. Szkoda natomiast, że nie otrzymałem informacji o tym co zrobiłem, aby móc to zrekompensować. Nie zawsze jestem niewinny, natomiast zawsze przelewam z górką jeśli wyrządzę komuś szkody, w tym przypadku zostałem ukarany od razu - rozumiem jednak, że nie jest to obowiązek, a dobra wola rozpatrującego. Jaki będzie finał, taki będzie, może to coś zmieni, lub nie. Nic do obrony własnej nie mam, bo nie nagrywam gry w trybie ciągłym. Nie oczekuje wypowiedzi oskarżonego, a jedynie tego, aby przesłał nagranie do ponownej weryfikacji.

//Dopisuję niżej, bo niepotrzebnie robić ruch. Motywacją do napisania tej bardziej prośby niż skargi, nie jest długość kary, bo to tylko 3 godziny, a z brakiem dowodu na obronę i poczuciem winy by mnie tu nawet nie było. Skłonił mnie fakt, w jaki sposób ta sprawa została sklasyfikowana. Nie mam pewności jak ktoś kiedyś odbierze ten dopisek, według mnie wybrzmiewa to gorzej niż, że coś było zrobione celowo. Z resztą słusznie zostało to zauważone w odpowiedzi poniżej, mam nadzieje że w przyszłości ostrożniej będą dobierane słowa. Prośbę podtrzymuję. Pozdrawiam

Edytowane przez jobless.cm
dopisek
  • Super 1
  • Haha 6

Witam, jak już ci mówiłem na nagraniu dosłownie widać jak jedziesz przez bazę lawet następnie zjechałeś na przeciwległy pas i chodnik na którym stał pokrzywdzony w którego uderzyłeś.

Powód może i jest przesadzony, ponieważ nie był to faktycznie bezczelny taran. Powód kary powinien być wpisany; taran.

ARCON ma wgląd do klipa za którą otrzymałeś karę.

Ja ze swojej strony mogę powiedzieć tyle; Powód kary faktycznie został przesadzony, lecz gdybyś posiadał nagranie ze swojej strony gdzie nie doszło do kolizji prawdopodobnie kara została by zdjęta. Nagrania nie mogę pokazać publicznie bo chroni je prawo autorskie.

• Super 2
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.