Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Gdy dodam do folderu pliki enb to nie włączy się mta

grudzuu.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Hej jeszcze jak było mta 1.5 miałem enb ale jak już gdzieś tam robiłem format komputera i weszła ta wersja 1.6 to dosłownie nie mogę jakby dodać nnb do folderu GTA bo w ogóle nie chce włączyć ani nic i nie wiem od czego to zależy przez co się nie chce włączyć MTA jakby ktoś pomógłbym był wdzięczny bo gra na enb jest wygodniejsza i lepiej wygląda

Edytowane przez grudzuu.

Jaką wersję ENB próbujesz zainstalować?

Czy po dodaniu ENB MTA wyświetla jakiś błąd, czy po prostu się zamyka?

Czy masz GTA SA z wersji Steam, Rockstar Launcher czy  Kraka GTA SA ?

Edytowane przez Stilker

W dniu 31.05.2026 o 18:24, grudzuu. napisał:

Hej jeszcze jak było mta 1.5 miałem enb ale jak już gdzieś tam robiłem format komputera i weszła ta wersja 1.6 to dosłownie nie mogę jakby dodać nnb do folderu GTA bo w ogóle nie chce włączyć ani nic i nie wiem od czego to zależy przez co się nie chce włączyć MTA jakby ktoś pomógłbym był wdzięczny bo gra na enb jest wygodniejsza i lepiej wygląda

Mam to samo ale pokazuje mi się błąd cl25

2 godziny temu, Stilker napisał:

Jaką wersję ENB próbujesz zainstalować?

Czy po dodaniu ENB MTA wyświetla jakiś błąd, czy po prostu się zamyka?

Czy masz GTA SA z wersji Steam, Rockstar Launcher czy  Kraka GTA SA ?

Ogólnie to pobierałem enb z forum projecta wszystkie jakie były dosłownie a jak chce wlonczyc mta to wgl nie chcę się odpalić jak sprawdzam na manager zadań to normalnie działa chociaż jak wyjdę z folderu GTA plik d2t2.ll czy jakoś tak to normalnie działa zastanawiałem się nad wymianą pobrania gra bo mam pobranego jakiegoś Kraka 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.