Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pochwała na stolek1993, Szender

Jaguarion
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Jaguarion
Nick pracownika: stolek1993, Szender
Data i godzina zdarzenia: 30.05.2026 - 13:45-14:15
Dowód (SreenShoot, logi bądź nagranie) :https://imgur.com/a/FXDObwa
Opis sytuacji: Postanowiłem odegrać RP z wypadkiem samochdowym, wzywając służby takie jak - SAMD, SAPD. Ratownicy medyczni jako pierwsi pojawili się na miejscu zdarzenia, błyskawicznie zabezpieczyli teren zdarzenia, poczym podjęli się udzielania mi pierwszej pomocy. Zostały sprawdzone mi parametry życiowe, poczym zabezpieczono mi wszystkie urazy które odegrałem. Mimo komplikacji przy zakładaniu wkłócia wiedzieli jak zareagować w danej sytuacji i po ustabilizowaniu mojego stanu, zostałem przetransportowany na szpital. Zrezygnowałem z dalszej hospitalizacji.
Coś od siebie: Naprawdę jestem podziw bardzo dobrego wykonaniu akcji RolePlay z tymi Panami... Chciałbym podziękować za poświęcony czas, i udanej akcji. Więcej takich osób do frakcji! ❤️ 

Edytowane przez Jaguarion
  • Super 3
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.