Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Siako / PaRablY

UncleWlad
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Siako / PaRablY
Data zdarzenia: 29.05.26 / 17:54
Opis zdarzenia: Pracownicy SARA na wezwanie od SAPD do ubytku w drodze odpowiedzieli "Brak jednostek na chwile obecną" będąc we 2 na służbie a z tego co się orientuję MAJĄ OBOWIĄZEK brać zgłoszenia od Służb nawet wtedy kiedy są sami na służbie, w tej sytuacji są we dwoje i nic z tym nie robą. Proszę o naprostowanie ich.
Dowody: SS - podeślę ss PW jak się odezwią

Edytowane przez UncleWlad
poprawa nicku
  • Super 1
  • Haha 8
  • Nie lubię tego 1

Witam! Specjalista Siako z S.A Road Assistance z tej strony!

Co do twojego zgłoszenia z chatu służbowego. Zgłaszałeś jednostkę techniczną gdy byłem sam na służbie. Odrzuciłem ci to zgłoszenie i dałem brak jednostek, dlatego że 1 miałem pracę na lawecie, 2 Nie muszę zmieniać jednostki holowniczej na jednostkę techniczną jeżeli jestem sam - W momencie gdy nie ma 2 lawet w terenie, a otrzymujemy zgłoszenia z czatu służbowego lub panelu 112 dotyczące ubytków w asfalcie, pracownik może zmienić jednostkę na techniczną/budowlaną i udać się na zgłoszenie. Mogę lecz nie muszę. Za 2 pracownika który przyjął zgłoszenie nie odpowiadam. Pozdrawiam i oczekuje na decyzje zarządu! Jeśli chodzi o twoje dowody jest tylko podana godzina kiedy byłem sam lecz panel pod TAB gdy 2 pracownik wszedł na służbę. Proszę zarząd o sprawdzenie logów z danej godziny gdy ja przyjmowałem zgłoszenie i będzie widoczne że byłem sam na służbie.

Edytowane przez Siako
Dodanie argumentów
  • Super 3
  • Haha 1

Uszanowanie, Kierownik CeglaXD,

Po przeanalizowaniu logów z tego dnia jestem w stanie ustalić, że w trakcie Waszej korespondencji na chacie służbowym, @PaRablY.bm nie znajdował się jeszcze na służbie. Odmowa na przyjazd do Twojego zgłoszenia była o godzinie 17:50, natomiast @PaRablY.bm na służbie się zameldował o godzinie 17:56. @Siako zgodnie z regulaminem miał prawo odrzucić Twoje zgłoszenie, nawet jeśli byłby @PaRablY.bm na służbie, to dalej mógłby tak postąpić, zgodnie z punktem, który wysłał. Obowiązkowo mamy wykonać takowe zgłoszenie, kiedy w terenie są dwie lawety + pojazd techniczny/budowlany (w konsekwencji conajmniej 3 pracowników). Skargę odrzucam i zamykam.

• Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.