Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Włamanie na konto plus dwa bany

strogonoffapelka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Otoz sytuacja wyglada tak zainstalowalem sobie mta na nowo zeby wejsc zobaczyc co sie dzieje na serwerze troszke pograc nie moglem sie zalogowac kompletnie na serwer i pomyslalem ze to kwestia zmiany hasla wchodze a tam zadnych maili o zmianie i znalazlem konto na forum swoje i widzialem nie dawno aktywnosc i po raz kolejny  juz wiedzialem ze moje konto zostalo skradziona ( tak juz byly proba a nawet wejscie na moje konto wszystko mam na swoim mailu) zlozylem formularz kilka dni temu o tym ale nie dostalem odpowiedzi wiec udalem sie na kanal pomocy dzis i przyjal mnie emploi tam sie dowiedzialem ze moje konto posiada dwa bany 1szy za cheaty drugi za sprzedaz konta gdzie ja na to konto nie wchodzilem x czasu. chcialbym odzyskac dostep do konta i tez pokazac ze to nie bylem ja. Dodam jeszcze raz ze juz byly proby wejscia na moje konto oraz nawet raz ktos wszedl na to konto. Oczywiscie jestem wlascicielem maila na ktorym bylo zakladane konto oraz wiele wiecej rzeczy pamietam odnosnie konta. Pozdrawiam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.