Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Dzienne

Matixo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam prosbe da rade zwrocic nagrody dzienne bo wydaje mi sie ze odebralem a dzis po polnocy taki myk 

A nawet jakby było że z nie odebrałem  za tamten dzień to mi nie pokazywało tej ikonki obok profilowego 

image.thumb.png.8d3144cb8a111f22687a65e3c4d11009.png

Edytowane przez Matixo
  • Auć 1

20 minut temu, Matixo napisał:

bo wydaje mi sie ze odebralem a dzis po polnocy taki myk

Hm, skoro twierdzisz, że odebrałeś - wejdź w swoje lokalne logi MTA. MTA ma 6 plików log w lokalizacji C:\Program Files\MTA San Andreas 1.6\MTA\logs\

- najnowszy console.log (tutaj sprawdź)

- starsze console.log.1 ; console.log.2 i tak do .5

Log odebrania nagrody: poszukaj frazy

"(Dzień "

Ps: jeśli łączyłeś się ponownie z serwerem, a najnowszy plik log miał więcej niż 80kB  - poszukaj w console.log.1

Edytowane przez DarXe.mnr

2 minuty temu, Matixo napisał:

Dodam jeszcze że specjalnie wbiłem przed 0:00 i żadnej ikonki obok profilu nie pokazywało że mam do odebrania nagrodę czyżby jakiś błąd ?

Jest tylko jeden powód dlaczego jej nie widziałeś, musiałeś mieć sesję krótszą niż 30 minut.

Ja jak dawno temu zapomniałem odebrać dnia nr 85 to mialem wyłączony HUD 🙂 Grałem kilka godzin nie wiedząc, że mam do odebrania dzienną, czyli da sie zapomnieć.

Poszukaj jeszcze dla mnie, bo nie jestem pewien, a nie ma mnie jeszcze w domu: znajdź loga, który informuje, że można już odebrać nagrodę dzienną, nie pamiętam czy jest taki komunikat na czacie, czy tylko wyświetla die dymek po lewej stronie ekranu na dole

No tak, gra sie dalej, zależy też ile tych dni miałeś.

Jeśli nie masz nic wrażliwego w pliku log to możesz mi go podesłać na discordzie, to poszukam co poszło nie tak analizując chociażby czas trwania sesji. Nawet jeśli masz to nic z tym nie zrobię 👍🏻

Pomogę bardziej.
@Matixo:
''Możesz już odebrać nagrodę dzienną!''
Czy na pewno wyskoczył Ci ten log po odczekaniu 30 minut? Wyskakuje nad mini-mapą i w konsoli. Dodatkowo w HUD'zie powiawia się złoty prezent o nagrodzie dziennej.
Musi ten log wyskoczyć i później dopiero można odebrać.
Jeśli tak się nie stało to niestety, ale nie da rady odzyskać nagrody dziennej, bo to nie było z winy serwera, tylko z Twojej.
Musisz następnym razem tego pilnować.

W dniu 29.05.2026 o 00:38, Matixo napisał:

Jak przeglądałem to coś chyba było 

Czyli się gubisz w tym momencie.

Życzę Ci miłego życia!

• Haha 1

Też nie wiem dlaczego. Mi się to pojawia odkąd zostało zaktualizowane. Dodany złoty prezent po 30 minutach sesji o nagrodzie dziennej.
Czy na pewno na 100% wyskoczył Ci ten log jedno zdaniowy? Czy nie jesteś jednak przekonany o tym? 🙂 

Edytowane przez Altec
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.