Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem Eryczek.

Simson*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

xubT4NB.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony @Simson*, Dziennikarz z Redakcji Prasowej Project News. Mam dziś zaszczyt przedstawić Wam wywiad z graczem @Eryczek.. Nie przedłużając, chciałbym Was zaprosić do przeczytania tego oto wywiadu!

vgC1HDp.png

S: @Simson* | E: @Eryczek.

S: Witam, z tej strony @Simson*, Dziennikarz z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na parę pytań?
E: Siemka! Oczywiście, chętnie udzielę odpowiedzi na pytania.

S: Cieszę się! Czy mogę Cię prosić, abyś przedstawił się naszym czytelnikom?
E: Nazywam się Eryk, mam 17 lat i pochodzę z Wielkopolski. Interesuję się motoryzacją oraz elektroniką. Na serwerze pewnie każdy mnie kojarzy jako handlarza, czym tylko popadnie.

S: Wspomniałeś o dwóch zainteresowaniach: motoryzacji oraz elektronice. Chciałbym Cię zapytać o jedno z nich, czyli o motoryzację. Czy był jakiś konkretny powód, dla którego zacząłeś się nią interesować?
E: 
Moje zainteresowanie samochodami zaczęło się od filmów i gier w dzieciństwie. Bardzo często oglądałem wtedy „Szybkich i Wściekłych” i spędzałem całe wieczory przy grze Need for Speed. Zmodyfikowane auta i głośny dźwięk silników bardzo mi się podobały. To właśnie wtedy polubiłem motoryzację i od tamtego czasu zwracam uwagę na każdy sportowy samochód na ulicy.

S: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG oraz Multi Theft Auto? 
E: W świat Multi Theft Auto wciągnął mnie mój znajomy, @Dolar.. Na początku, w 2022 roku, zacząłem grać na konkurencyjnym serwerze. Jednak po około roku @Dolar. powiedział mi, że ProjectRPG to niesamowite miejsce. I tak od 2023 roku aż do teraz gram właśnie tutaj.

35YBNTB.png

S: Masz przegrane ponad 2700 godzin na serwerze. Jaką radę dałbyś początkującym graczom?
E: Najlepszą radą, jaką mogę dać, jest: „Kluczem jest cierpliwe dążenie do celu i wytrwałość, bo jeśli się nie poddasz, w końcu osiągniesz to, co zaplanowałeś”. Te słowa zapamiętałem, jak wchodziłem na serwer i do tego czasu je pamiętam i cały czas się nie poddaję.

S: Jaki posiadasz majątek oraz który pojazd ze swojej kolekcji cenisz sobie najbardziej? 
E: Na ten moment mój majątek szacuję na około 1.4kk. Ta kwota praktycznie codziennie ulega zmianie, ponieważ stale handluję. Moim najcenniejszym pojazdem jest obecnie Uranus z całkiem sensownym tuningiem. Nie posiadam jeszcze auta, które chciałbym zostawić na stałe, ponieważ moim celem jest wbicie 3 milionów majątku i kupno czegoś konkretnego na niskim ID.

S: Aktualnie nie należysz do żadnej frakcji. Czy jest to czymś spowodowane?
E: Aktualnie nie należę do żadnej frakcji. Nie stoi za tym żaden konkretny powód, po prostu nie zagłębiałem się jeszcze w ten temat bardziej. Być może w przyszłości dołączę do jakiejś frakcji i zobaczę, jak to wygląda w praktyce.

sT2jztp.png

S: Należysz do organizacji Les Ombres. Dlaczego właśnie ta organizacja?
E: Organizacja Les Ombres to moja pierwsza ekipa na serwerze. Dołączyłem do niej, ponieważ tworzą ją ludzie, którzy pomagali mi od samego początku gry aż do teraz. Z czasem poznaliśmy się znacznie bliżej i po prostu świetnie się rozumiemy.

S: Ode mnie to tyle. Jeśli chcesz kogoś pozdrowić, możesz to zrobić teraz.
E: Z chęcią pozdrowię całą organizację Les Ombres, @mxlxz@BOOMEK@lugus@KocvreK@sebix936@Kaiser_@MING@M4lina. oraz @sque..

XGwBbve.png

pjgdEhb.png

S: Pizza czy Kebab?
E: Kebab.

S: BMW czy Audi?
E: BMW.

S: ProjectFM czy Project News?
E: Project News.

S: SARA czy SAFD?
E: SARA.

S: Bullet czy Cheetah?
E: Cheetah.

XGwBbve.png

Wywiad z graczem @Eryczek. właśnie dobiegł końca! Chciałbym serdecznie podziękować za przeczytanie go. Zapraszam Was do sprawdzenia innych materiałów z Redakcji Prasowej Project News.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

CPFiuH1.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 7

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.