Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucony Wniosek o zdjęcie zakazu frakcyjnego Nerwanek1

Nerwanek1
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Nerwanek1
Nick: Nerwanek1
UID: 49684
Data dodania: 01.10.2024
Powód: otrzymuje zakaz frakcyjny z powodu udostępniania materiałów frakcyjnych osobom postronnym. 
Coś od siebie: Witam od tego incydentu minęło już półtorej roku miałem trochę czasu na przemyślenia i nigdy więcej już tego nie powtórzę nie ukrywam chciałbym dojść do jakieś frakcji bo bez frakcji trochę nudy są wiadomo czasu nie cofnę odwaliłem trzeba ponieść tego konsekwencję chciałem przeprosić czf za moją głupotę jak i lidera sary braian11 bo to właśnie jego materiały udostępniłem jest mi głupio 

• Super 3
  • Haha 1
  • Nie lubię tego 1

Witam. 

Na wstępie przepraszam za czas oczekiwania na odpowiedź. 

Z przykrością informuję, iż Twój wniosek zostaje odrzucony, a kolejny możesz złożyć po upływie regulaminowych 120 dni. Wspólnie z Opiekunami zdecydowaliśmy, iż nie jest to jeszcze moment, aby zdjąć Twoją osobę z zakazu frakcyjnego.

Edytowane przez Braian11
  • Super 1
  • Nie lubię tego 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.