Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na -=KodaK=-

RobertGoatKubica
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 8419
Login: Kondzio123
Nick oskarżonego: -=KodaK=-
Powód skargi: Gracz zignorował moją wiadomość jak napisałem mu żeby zrobił mi tuning, po czym zablokował /pm ode mnie
Data zdarzenia: 22.05.2026 około godziny 18
Dowody: image.png.d2cbf067b2e6e8dd186bcf917eaa1146.pngimage.png.1910c4a628c3e606f27bb1e48d207010.png
Opis sytuacji: Chciałem sobie zrobić tuning samochodu piszę do tego otóż gracza żeby podjechał na tunera nic nie odpisał a nie był afk bo nawet widać na zdj że ogłasza a potem gdy napisałem mu że czekam na tunerze na niego zablokował ode mnie wiadomości proszę ukarać tego gracza bo to niezgodne z regulaminem. Jeśli będzie potrzebne to mogę podesłać jeszcze nagranie jak do niego piszę i że to on zablokował mi wiadomości /pm.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @-=KodaK=- w grze go nie mogę poinformować bo zablokował mi wiadomości pv

Edytowane przez RobertGoatKubica
  • Super 6
  • Haha 26
  • Nie lubię tego 1

Tuner nie ma obowiązku zjawiać się na stanowisku na każdą prośbę gracza. Taki obowiązek doprowadziłby do skrajności, gdzie właściciel warsztatu nie mógłby prowadzić normalnej rozgrywki. Myślę, że gdyby oskarżony po prostu odpisał, że teraz nie ma czasu, zamiast blokować wiadomości prywatne bez konkretnego powodu - zwłaszcza, że ogłaszał swoje usługi, to uniknęlibyśmy tej sytuacji.

@-=KodaK=- - tak jak napisałem wyżej, nie najlepiej to wygląda, gdy ogłaszasz swoje usługi, po czym blokujesz wiadomości prywatne od zainteresowanych graczy. Kulturalnym byłoby zwykłe odpisanie, że aktualnie nie masz czasu. Ogłaszając usługi w takim momencie, gracze mogli zakładać, że mogą u Ciebie zamontować wybraną rzecz. Wystarczy się umówić na inną godzinę, w której będziesz mógł pojawić się w warsztacie lub wstrzymać się z ogłaszaniem usług.

Edytowane przez Martin*
  • Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.