Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Do zamkniecia

Adiq_ziom
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Przytoczę punkt regulaminu administracji do wglądu publicznego:

" Administracji serwera zabrania się wykorzystywania informacji zawartych w wiadomościach prywatnych, czatach organizacji, oraz biznesu do własnych celów lub karania gracza. "

To, że Ci napisałem, że to widzę nie jest niczym nadzwyczajnym. Nie trudno było się domyśleć, że kazałeś mu napisać tak by było to skierowane centralnie do mnie - co swoją drogą jest nakłanianiem do prowokacji. Nie od dziś wiadomo, że na każdym serwerze każdy członek administracji widzi niektóre logi. Gdybym Cię ukarał za to bez zgłoszenia - wtedy doszłoby do nadużycia rangi.

• Super 4
  • Haha 2

Niektóre logi są przez nas wyłapywane jeszcze przed przesłaniem zgłoszenia. Mamy często podgląd w czasie rzeczywistym na łamanie regulaminu. Uświadomiłem Cię jedynie moją wiadomością, że takie zachowania są monitorowane przez nas. Nie jesteś wyjątkiem w tej kwestii - temu podlega każdy gracz.

• Super 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.