Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na berz_

berz_
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 9472
Login: Jan_Ek04
Nick oskarżonego: berz_
Powód skargi: wprowadzenie w błąd, Leak danych
Data zdarzenia: z tydzień temu 
Dowody: a to moje konto - https://imgur.com/a/y87HfxV
Opis sytuacji: witam przyznaje się do strollowania gracza Killereq, napisałem na live żeby zapytał czy ma ktoś dc do gracza… i nazwisko gracza, tak to byłem ja proszę o odbanowanie killereq a zbanowanie mnie, pozdrawiam.

oraz podawałem się za gracza tom, Endriuk, mirekmefedron, proszę również o ich odbanowanie bo są niewinni.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze:

https://imgur.com/a/Plz25ex

Edytowane przez berz_
  • Super 1
  • Złość 1
  • Haha 2
  • Lubię to! 1
  • WOW! 5

Nawet jeśli to Twoje konto, to naruszenia miały miejsce na zupełnie innej platformie. Nie mam podstawy do nadania kary. Jeżeli faktycznie ruszyło Cię sumienie, to chociaż nie powtarzaj tego błędu w przyszłości. W kwestii innych graczy - odpowiadają oni sami za siebie, co za tym idzie kary nie zostaną zamienione, a o ewentualne zdjęcie muszą ubiegać się w dziale apelacji.

• Super 2
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.