Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Niesłusznie odholowany pojazd - sprzeczne informacje.

Laufer11
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jako nowy gracz (nie boję się tego wspomnieć), widzę pewne niejasności związane z prawidłowym funkcjonowaniem systemu frakcji SARA, skryptów i logiki. Otóż dnia 17.05.2026 r. o godz. 15:22 został mi odholowany pojazd z płatnego parkingu w Montgomery, a który został dla danego pojazdu prawidłowo opłacony. Po przedstawieniu dowodów frakcji SARA oraz opisaniu sytacji, skarga została odrzucona, gdyż ,,nasunięte wnioski" kierownica SARA sugerują opuszczenie parkingu przez wskazany pojazd.

Pojazd odholowano o godzinie 15:22, natomiast według informacji zwortnej dla gracza (poprzez skrypt) serwer informuje nas jasno: ,,Bilet parkingowy dla pojazdu Infernus został‚ pomyślnie opłacony do 17.05 16:03, za kwota 40$". Uprzednio informuję, iż według ,,nasuniętych wniosków" kierownika SARA - pojazd nie opuszczał parkingu, a jedynie zmienił miejsce parkingowe na tym samym parkingu. W związku z powyższym... Będąc wspomnianym nowym graczem czuję się ogromnie oszukany i widzę w tym sporą niesprawiedliwość wobec tego, co zrobiłem (prawidłowo opłaciłem parking według zaleceń - straciłem część pieniędzy), zaparkowałem poprawnie pojazd i jakby tego było mało - dostałem informację zwrotną UPEWNIAJĄCĄ mnie w tym, że wszystko zrobiłem prawidłowo i nie mam się o co martwić. Jednak mimo to i tak okazało się odwrotnie, gdyż odrzucono moją skargę i obciążono mnie kosztami odholowania pojazdu, tj. $1000, pomimo opłacenia parkingu, co daje łączną kwotę za prawidłowo zaparkowany i opłacony pojazd $1040.

W związku z powyższym zwracam się z prośbą o wyjaśnienie ww. sytuacji, gdyż albo coś nie funkcjonuje prawidłowo albo nowi gracze są w wyżej opisany sposób wprowadzani w błąd. Osobiście będąc nowym graczem dalej nie wiem w czym twki problem i jestem zmuszony skakać od działu do działu celem wyjaśnienia zaistniałego problemu zamiast cieszyć się rozgrywką...

Załączniki:

1. SS z opłaconego parkingu 1
  2. SS z opłaconego parkingu 2
  3. SS z odbioru pojazdu
  4. Link do skargi frakcji SARA: [Skarga na Julc1a - oskarżony pezez Laufer11]

image.thumb.png.3a778089ddde55e4eec75d8ab5ebd5f3.png

image.thumb.png.43aaf36c4528cf285146f78d11746051.png

mta-screen_2026-05-17_15-59-00.thumb.png.7a2e4ada607dfa756ab8f2a3cd7bd808.png

Edytowane przez Laufer11
  • Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.