Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na zwinny.

Vermy*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: vermy77
Nick(i) oskarżonego(/ych): zwinny.
Powód skargi: Brak wymaganych kompetencji do wykonywania obowiązków przypisanych do pełnionej rangi na serwerze lub rażąco niewystarczający poziom umiejętności do jej sprawowania.
Data zdarzenia: 15.06.2026
Dowody: Nie posiadam nagrania ani screenów, ponieważ nie mam cały czas włączonego nagrywania podczas gry.
Opis sytuacji:  Administrator Zwinny przeteleportował się do mnie dosłownie chwilę przed tym, jak inny gracz mnie staranował. Stał obok, wszystko widział, ale kompletnie to zignorował. Po chwili lekko uderzyłem w tego samego gracza, trochę żeby mu oddać, bo mam mute i nawet nie mogłem upomnieć się o zwrot za szkody, których i tak pewnie bym nie dostał. Finalnie to mi zabrano prawo jazdy, bez większego wyjaśnienia dlaczego. Sam gracz też nie wyglądał, jakby miał o to jakiś problem. Cała sytuacja wyglądała po prostu bardzo jednostronnie i szczerze mówiąc nie rozumiem zachowania administratora. Moim zdaniem niektóre osoby z administracji powinny zostać lepiej przeszkolone z oceniania takich sytuacji.

• Super 3
  • Haha 1

Witaj, zapomniałeś wspomnieć o tym jak jakieś 15 sekund wcześniej, wjechałeś swoim pojazdem w grupę osób na spawnie. Widziałem to, bo byłem akurat wtedy w pobliżu, nie zareagowałem od razu, ani nie teleportowałem się do Ciebie jak to napisałeś, ponieważ w tamtym momencie jadłem. Po podleceniu komendą, w miejsce gdzie byłeś, zauważyłem jak ponownie kogoś taranujesz (tym razem pojazd), jak z resztą sam to już przyznałeś, więc zabrałem Ci prawo jazdy.

Niestety nie widziałem sytuacji jak, ten drugi gracz w Ciebie uderzył, a na moje zapytanie o dowód w postaci nagrania, odparłeś, że Twój kolega widział, a nagrania nie masz.

Na zakończenie wyrzuciłem Cię z serwera, ponieważ wysyłałeś, któryś już z kolei report, który nic nie wnosił do sytuacji, a na ostrzeżenie też nie zareagowałeś.

Uważam, że swoje obowiązki wykonałem wzorowo i nie mam nic sobie do zarzucenia.

Na zakończenie jeszcze chciałem dodać, że jak już piszesz skargę, to opisz sytuację, jaka miała faktycznie miejsce, a nie połowę i jeszcze zinterpretowane na swój sposób.

• Super 12
  • Nie lubię tego 1

Nie wiedziałem nawet, że wjechałem w jakąkolwiek grupę osób. Faktycznie chwilę wcześniej na spawnie mocno mi przycięło grę, więc jest możliwe, że coś takiego się wydarzyło, ale nie było to celowe. Mimo wszystko nie zmienia to faktu, że późniejsza sytuacja została według mnie oceniona bardzo jednostronnie i finalnie to ja zostałem ukarany, mimo że praktycznie nie czułem się winny w tej sytuacji. Nie miałem nagrania, bo nie mam obowiązku mieć cały czas włączonego Medala czy innego programu do nagrywania. Tym bardziej, że byłeś obok i sam widziałeś większość sytuacji, więc nie rozumiem zarzutu o brak dowodów. Co do reportów pisałem je, ponieważ próbowałem normalnie wyjaśnić sytuację i wytłumaczyć, że nie mam nagrania, ale liczyłem na to, że jako administrator spojrzysz też na to, co sam widziałeś. Dlatego uważam, że stwierdzenie, że reporty „nic nie wnosiły” jest trochę nie na miejscu.

• Super 1
  • Haha 3

Jeśli chodzi o kwestię teleportu, to czegoś takiego nie było. Co zaś do samej kary, to brak jest jakichkolwiek nagrań z tej sytuacji, więc nie jestem w stanie zweryfikować prawdziwości twierdzeń Skarżącego. Niemniej jeśli rzeczywiście zostałeś staranowany, to nie uprawnia Cię to do wymierzania sprawiedliwości na własną rękę. Administrator zwrócił się do Ciebie o nagranie, jednakże nie byłeś w stanie go przedstawić. 

• Super 2
  • Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.