Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na maciek.bot

>BetonoweJaJa<

Rekomendowane odpowiedzi

Login: patryk$
Nick oskarżonego: @maciek.bot
Powód skargi: fejkowe podbijanie cen zeby nikt nie kupil
Data zdarzenia: środa licytacja
Dowody: w załączniku 
Opis sytuacji: wystawiłem furke i wygral licytacje napisalem ze chlop z discorda przebił potem się rozmyślił i jeśli wystawiłem to dotrzymam obietnicy jaka cena jest najwyzsza za tyle to sprzedam pisze do gracza kiedy to weźmie to teraz mówi że chcialem go na kase zeby wiecej zapłacił to po co pisał na licytacji 67k skoro go nie kupi 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: w załączniku 

Screenshot_20210302-105733_Chrome.jpg

Screenshot_20210302-105727_Chrome.jpg

Screenshot_20210302-110313_Chrome.jpg

Żałosna skarga, po pierwsze:

Zmieniłeś datę zakończenia licytacji, gdzie nie jest to dozwolone, zrobiłeś tak, aby licytacja zakończyła się później, w celu zyskania większego zaintersowania *ciekawe*.

Po drugie:

Kwotę jaką ja podałem za moonbeama wynosiła 67k, lecz ty napisałeś mi na forum, że:

image.png.0bcf83203ec75b2e27cf2deda032ffeb.png

Czyli rozumiem, że moja oferta została przebita, więc w czym problem? To że ktoś się wycofał, lub po prostu próbowałeś mnie oszukać, bo nie podałeś nicku, kompletnie nic, żadnych informacji kto przebił, chciałeś po prostu mnie wyrolować na pieniądze, abym zapłacił więcej, bo pewnie więcej oczekujesz za pojazd na ID.

Myślę, że skarga do zamknięcia, lecz poczekamy jeszcze na wypowiedź osób posadzonych wyżej. 

Dodam jeszcze, że oferte swoją, (której za pewnie i tak nie miałeś, próbowałeś mnie tylko oszukać) można wycofać po 30minutach, a ty dopiero po 5h napisałeś, że jednak wycofał, więc kto tu złamał regulamin? Pomijając to, że zmieniłeś datę zakończenia.

Pozdrawiam, maciek.bot

Przed chwilą, patryk$ napisał:

Jakie szybciej co ty gadasz normalnie bylo sobota 20.00 a zmieniłem na 21 a po drugie napisalem ze dotrzymam obietnicy i sprzedam tylko na forum za tyle ile ktos przebije wiec ty to przebiłeś skoro nie chciales kupic to po co pisales ze 67k 

Przeczytaj sobie jeszcze raz moją wypowiedź, nie chce mi się drugi raz tego samego pisać, próbowałeś mnie oszukać i tyle.

Naucz się pisać w jednej wiadomości swoje lamenty, edytuj swoje wypowiedzi, a nie robisz tutaj Off-Topic.

Wkleję jeszcze raz:

image.png.e292903b029baf9e66b0fe1bfeeb08f5.png

- Różnica pięciu godzin - złamanie regulaminu licytacji

- Zmienienie godziny końca licytacji - złamanie regulaminu licytacji

Plus przebitka o jeden tysiąc dolarów, więc o czym mowa?

image.png.33136553a1179744659fd7e9208538c1.png

4 minuty temu, patryk$ napisał:

Ty mnie oszukałeś Bo podbijałeś raczej specjalnie zeby nikt nie kupił

i na koniec, ponownie wkleję twojego loga, gdzie napisałeś, że miałeś wyższą ofke na discordzie:

image.png.08927a70a6a3a1dba053dffe7042eaa3.png

image.png.2b916fa6b46a2ab041cde05eeac1afe1.png 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.