Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Ban IP przy pierwszym wejściu na serwer

NickOnel
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Siema,
chciałem wbić pierwszy raz na serwer  ale przy próbie wejścia od razu wywaliło mi bana na IP Trochę mnie to zdziwiło bo nigdy wcześniej nie grałem na tym serwerze ani nawet się na niego nie logowałem.

Nie mam pojęcia z czego wynika ta blokada Z tego co widzę ban teoretycznie schodzi za około 8 godzin ale i tak wolałem napisać i wyjaśnić sytuację bo nie wiem skąd w ogóle się wziął

Byłbym wdzięczny za sprawdzenie sprawy i informację czy wszystko jest okej.

Napisano (edytowane)

nie korzystam z VPN ani żadnych innych programów zmieniających IP nie mieszkam też za granicą Po odczekaniu tych 8 godzin spróbowałem wejść ponownie i sytuacja się powtórzyła znowu dostałem bana na IP/serial na kolejne 8 godzin.

Dlatego wydaje mi się że problem nie leży po mojej stronie i coś musi być nie tak z wykrywaniem albo samym IP Prosiłbym o dokładniejsze sprawdzenie tego bo aktualnie nie mam nawet możliwości normalnie wejść na serwer

spacer.png

Edytowane przez NickOnel
dodałem SS

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.