Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kutavon oskarżony przez By Getway

By-Getway
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Kutavon
Data zdarzenia:  13.05.2026
Opis zdarzenia: 
Przyjechałem na pracę grzybiarza autem zaparkowałem je o 10.30 dzisiejszego dnia zrobiłem połowę zadania dziennego wchodzę zrobić drugą część a auta ni ma a one nie stało tam 24 h  bo ok 13 juz na pp się znalazło a wiadomo że na pracy grzybiarza parking jest bezpłatny tak ze nie ma wykrętów typu ooo opłaty nie było nie było nie ma i nie będzie gdyż nie ma tam parkometra .
Dowody: 

mta-screen_2026-05-13_10-29-50.png

mta-screen_2026-05-13_15-54-14.png

Edytowane przez By-Getway
  • Haha 8

Witam, uszanowanko, starszy pracownik Kutavon z S.A. Road Assistance.

Twój pojazd został odholowany prawidłowo, ponieważ nie mieścił się w granicach miejsc parkingowych. Na przyszłość polecałbym się zapoznać z tematem poniżej, aby uniknąć takich sytuacji.

Dowody w postaci screenshotów jak stał zaparkowany twój pojazd.

Spoiler

mta-screen_2026-05-13_12-50-01.thumb.png.d8e23af1552a02c67f4f366d6121eff3.png

Spoiler

mta-screen_2026-05-13_12-50-09.thumb.png.a8243223970823df3f661f177cdaab3e.png

Poniżej granice miejsc parkingowych na grzybiarzu oraz objaśnienie dlaczego twój pojazd był nieprawidłowo zaparkowany i trafił z powodem "porzucony" na parking policyjny.

Spoiler

1.thumb.png.ba6a5a76ca33858ee6dfaf3c4f53cc51.png

• Super 1
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.