Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kolejne nowe osiedle - tuż przy rafinerii

AlimentoS

Rekomendowane odpowiedzi

Y4FpfW5.png
naTqDnE.png

Witam, dzisiaj chciałbym zaprezentować Państwu osiedle, obok Fort Carson - o którym istnieniu mało kto wie!
VDgjwdI.png

Osiedle te znajduje się obok rafinerii, a dokładnie na drodze prowadzącej z Fort Carson do Strefy 51.
Jest to dzielnica Lil' Probe'Inn. Mieszkańcy tej dzielnicy czerpią energię odnawialną, mianowicie posiadają zamontowane panele słoneczne.
Jest to idealnie miejsce, gdyż nie ważne, w jakim kierunku pojedziemy - wszędzie jest blisko.

0ztSnkc.gif

5V20MaL.png
Na osiedlu znajduję się dokładnie pięć domków, kamperów. Jest to spokojne, ciche miejsce.
Warto wiedzieć, że osiedle to powstało niedawno. Po drugiej stronie drogi znajduję się sklep spożywczy, wraz z dużym parkingiem.
Na północ od osiedla, znajduję się Strefa 51. Jest to baza wojskowa, która jest pilnie strzeżona 24 godziny przez 7 dni w tygodniu.
Na południu, a dokładnie osiedle te graniczy z miastem Fort Carson. Jest to małe miasteczko, głównie domków jednorodzinnych.
Na wschód, od domów znajduje się rafineria, a na zachód - stacja nadawcza.

f5VZAIu.gif

5V20MaL.png
Udało mi się przeprowadzić wywiad, z jednym z mieszkańców tego osiedla. Pomimo pięknego zachodu słońca, udział nam odpowiedzi na pytania.
Gzqqb1L.png

R Supervisor @AlimentoS_YT        P - Mieszkaniec @Psycho

R Witam, Supervisor AlimentoS_YT - Redakcja Lion News.

P - Witam, miło mi.

R Czy mogę zadać Panu kilka pytań?

P - Pewnie, chętnie odpowiem.

R Czy domek jest Pana własnością, czy wynajmowany?

P - Domek jest moją prywatną własnością.

R Z kim Pan tutaj mieszka?

P - Jak na razie mieszkam sam, może kiedyś wprowadzi się jakiś sympatyczny/a lokator/ka.

R Co sądzi Pan o sąsiadach z tego osiedla?

P - Sąsiadów rzadko co spotykam, wie Pan praca i inne obowiązki.

R Jest Pan zadowolony z posiadania tego domku?

P - Owszem, jestem bardzo zadowolony, właśnie takiego domku od początku szukałem, nie za duży i również nie za mały w sam raz na kilka aut.

R Jak długo Pan go użytkuje?

P - Można powiedzieć, że nie długo, nie pamiętam dokładnie, ale około miesiąca.

R Gdzie znajduję się Pana domek? Jest to dobra lokalizacja?

P - Domek znajduje się bardzo blisko centrum Fort Carson, dla mnie jak w sam raz.

R Czym zajmuje się Pan na co dzień?

P - Na co dzień zajmuje się mechaniką wizualną, a tak w skrócie prowadzę swój warsztat z tuningiem aut.

R Jakie są plusy i minusy mieszkania tutaj?

P - Plusy są takie, że osiedle jest oddalone od autostrady, nie ma dużego ruchu, jest bardzo spokojnie, a minusów nie spostrzegam.

R Nie obawia się Pan pobliskiej rafinerii?

P - Ciężkie pytanie, ale powiem tak, teraz nie jest tragicznie, lecz nie wiadomo co będzie za miesiąc, rok, dwa.

R Dziękuję bardzo za wywiad, chciałby Pan kogoś pozdrowić?

P - Dziękuję również. Pozdrawiam moich sąsiadów oraz wszystkich opiekunów serwera.

SryWryK.png

5V20MaL.png

A więc, dzielnica ta jest bardzo ciekawa. Jeśli wybierają się Państwo na wakacje, czy do pracy, proszę się tam wybrać!
Gwarantuję Państwu niezapomniane wrażenia, oraz wspomnienia.

5V20MaL.png

Autor: @AlimentoS_YT

Grafika: @Tosiek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.