Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem LEGENDA.

DJ_Gabrys
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

dpqslDq.png

M3o7SmR.png

Witam wszystkich moich czytelników! Z tej strony Starszy Dziennikarz @Gabcius123 z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj przygotowałem dla Was wywiad z graczem @LEGENDA.. Jest on Liderem organizacji Golden Empire, Doctorem we frakcji San Andreas Medical Department, a jakiś czas temu zawitał jeszcze do naszego serwerowego Radia ProjectFM. W tym wywiadzie dowiecie się trochę więcej o przedstawionym już graczu i o jego rozgrywce serwerowej. Rozsiądźcie się wygodnie, a ja zapraszam Was do czytania dzisiejszego materiału!

vgC1HDp.png

G: @Gabcius123 | L: @LEGENDA.

G: Witam, z tej strony Starszy Dziennikarz @Gabcius123 z Redakcji Prasowej Project News! Czy chciałbyś odpowiedzieć mi na kilka pytań?
L: Witam, z tej strony Doctor @LEGENDA. z frakcji San Andreas Medical Department. Chętnie udzielę Ci odpowiedzi na pytania!

G: Super! W takim razie przedstaw się naszym czytelnikom, żeby mogli Cię lepiej poznać.
L: Witam wszystkich jeszcze raz! Z tej strony @LEGENDA.. Możecie mnie już w większości kojarzyć, więc zbytnio nie będę się tutaj rozgadywać. Przejdźmy od razu do konkretów. Dziękuję w ogóle bardzo serdecznie za zaproszenie!

G: Miło Cię również tutaj gościć. Zacznijmy zatem od samego początku. Opowiedz nam, kiedy i jak rozpoczęła się Twoja przygoda z Multi Theft Auto oraz z serwerem ProjectRPG?
L: Jeśli chodzi o moją przygodę z Multi Theft Auto i ProjectRPG, zaczęła się ona dość niewinnie. Szukałem serwera, na którym można pograć bardziej na luzie, ale jednocześnie zawierającego elementy Role-Play. Trafiłem tutaj przez znajomych i tak już zostałem. Na początku było sporo nauki oraz poznawania systemu, mapy i ludzi, ale z czasem się wkręciłem.

G: Początki zawsze bywają trudne, ale cieszę się, że udało Ci się rozgryźć system serwera. Na ProjectRPG przegrałeś łącznie ponad 1500 godzin. Opowiesz nam, jak spędziłeś ten czas?
L: Te ponad 1500 godzin to głównie rozwój konta i próbowanie różnych rzeczy. Zaczynałem od prostych zajęć, żeby zarobić pierwsze pieniądze, potem doszła frakcja, w której z początku siedziałem codziennie na służbie, potem założenie organizacji, no i własny warsztat programowy. Sporo czasu to też zwykłe interakcje z innymi graczami, eventy oraz rozmowy, akcje Role-Play i różne spontaniczne sytuacje, które często są najciekawsze.

G: Przejdźmy teraz do tematu frakcji. Jesteś obecnie we frakcji San Andreas Medical Department na stopniu Doctor. Czy chciałbyś opowiedzieć nam o swoich obowiązkach?
L: Obecnie jestem w San Andreas Medical Department na stopniu Doctor, tak jak wspomniałeś. Moje obowiązki to przede wszystkim reagowanie na zgłoszenia – wypadki oraz różne sytuacje medyczne. Do tego dochodzi odgrywanie akcji Role-Play związanych z leczeniem poszkodowanych graczy, transport do szpitala oraz ogólne dbanie o to, żeby wszystko wyglądało realistycznie i klimatycznie. Dodatkowo pełnię funkcję Szkoleniowca, czyli zajmuję się szkoleniem nowych akademików i wprowadzaniem ich w życie frakcji. W najbliższym czasie planuję również zostać Egzaminatorem, a w przyszłości być może dołączyć do zarządu i mieć większy wpływ na rozwój całej frakcji. Jak na razie nie planuję zmiany frakcji – jestem w niej już ponad rok.

G: Byłeś kiedyś w innej frakcji na serwerze?
L: Nigdy nie byłem w innej frakcji na serwerze. To jest moja pierwsza frakcja.

G: Jaka atmosfera panuje we frakcji?
L: We frakcji panuje całkiem dobra atmosfera – można powiedzieć, że jest w sam raz. Nie jest ani źle, ani idealnie, ale każdy potrafi się dogadać i współpracować, a to, co najważniejsze, przekłada się na sprawne działanie podczas akcji.

N8inuGg.png

G: Bardzo się cieszę, że Wam jako pracownikom tej frakcji się powodzi! Przejdźmy teraz do tematu organizacji. Jesteś Liderem organizacji Golden Empire. Opowiedz nam coś o niej.
L: Jeśli chodzi o organizację Golden Empire, stworzyłem ją głównie z myślą o tym, żeby mieć swoje miejsce na serwerze, do którego mogą dołączać także nowe osoby zaczynające grę. Zależało mi na tym, żeby każdy nowy gracz miał gdzie się odnaleźć i zawsze mógł liczyć na pomoc bardziej doświadczonych graczy. Organizacja nie powstała jednak tylko po to, żeby pomagać – jest to również miejsce do wspólnej gry, luźnych rozmów i budowania fajnej atmosfery. Aktualnie jest w niej sporo osób i szczerze mówiąc, nie mam na co narzekać.

G: To bardzo miło z Waszej strony, że dajecie się rozwinąć tym „świeżym” graczom i że organizacja jest tak dobrze rozwinięta. Skąd w ogóle pomysł na jej nazwę?
L: Nazwa Golden Empire wzięła się po prostu z pomysłu na coś, co będzie dobrze brzmiało i łatwo zapadało w pamięć oraz miało swój charakter, a jednocześnie pasowało do organizacji, która ma się rozwijać i przyciągać ludzi.

G: Czy prowadzicie rekrutację do organizacji? Czy raczej tylko osoby zaproszone mają do niej wstęp?
L: Jeśli chodzi o rekrutację, nie jest to typowa otwarta rekrutacja. Raczej stawiam na osoby sprawdzone albo z polecenia. Zależy mi na zgranej ekipie, a nie na ilości.

yWa0Ly1.gif

G: Przejdźmy teraz na chwilę do tematu warsztatu. Widzę, że jesteś właścicielem warsztatu programowego w San Fierro, w dzielnicy Easter Bay Airport. Jesteś z niego zadowolony?
L: Co do warsztatu w San Fierro, jestem z niego zadowolony. Warsztat programowy daje sporo możliwości i jest opłacalny, ale trzeba umieć robić programy oraz dobrze prowadzić takiego tunera. Kupiłem go za dobrą kwotę i na początku nie wiedziałem, jak robić programy, ale po jakimś czasie zacząłem robić dobre programy, klienci zaczęli się zbierać i zbierałem dobre oceny od innych graczy. Pisało do mnie kilku graczy, czy chcę go sprzedać, ale moja odpowiedź brzmi: Nie! Aktualnie nie zamierzam go sprzedawać i będę go trzymał, dopóki nie przestanę grać na serwerze.

G: Masz swoich stałych klientów?
L: Mam kilku stałych klientów, głównie osoby, które już mnie znają i wracają regularnie. Mogę wymienić paru z nich: @PsiN0s oraz graczy z przedrostkiem Inspektor. Innych nie pamiętam, bo dużo osób przyjeżdża, a jest ich tylu, że się cieszę. Gracze też się cieszą, że robię dobrą robotę i chyba jeszcze nikt zawiedziony z mojego warsztatu nie wyjechał. Nawet dostaję od nich donejty i dzięki nim nie mam w planach rozstawać się z moim warsztatem ani nie zamierzam go zmieniać na żaden warsztat wizualny ani mechaniczny.

l5pLg5Q.gif

G: Przejdźmy jeszcze na chwilę do tematu biznesów. Aktualnie nie jesteś w żadnym serwerowym biznesie. Chciałbyś to może zmienić w przyszłości?
L: Byłem w jednym biznesie, a dokładnie w Radiu ProjectFM, przez ponad trzy lub cztery miesiące, ale zrezygnowałem. Aktualnie nie jestem w żadnym, ale nie wykluczam tego, że do jakiegoś w przyszłości dołączę. Jeśli trafi się dobra okazja albo ciekawy pomysł, to chętnie spróbuję czegoś nowego.

G: Ode mnie to tyle. Dziękuję za mile spędzony czas! Czy chciałbyś skorzystać z przywileju, żeby kogoś pozdrowić?
L: Również dziękuję! Pewnie, że chciałbym. Pozdrawiam pracowników frakcji San Andreas Medical Department, moją organizację Golden Empire oraz wszystkich graczy serwera ProjectRPG.

5V20MaL.png

Dziękuję Wam za przeczytanie tego wywiadu. Zachęcam do zapoznania się z resztą treści tworzonych przez naszą Redakcję Prasową Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

AYNg5c3.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.