Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Menadżerem frakcji SATC - dister

tomsesik
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

7AqEyPe.png

M3o7SmR.png

Witam wszystkich czytelników, z tej strony Praktykant @tomsesik z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przedstawię Wam wywiad z graczem @dister. Jest on członkiem zarządu frakcji San Andreas Transport Corporation na stanowisku Menadżer.

vgC1HDp.png

t: @tomsesik | d: @dister

t: Witam, z tej strony Praktykant @tomsesik z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś udzielić mi wywiadu?
d: Witam. Tak, bardzo chętnie.

t: Fantastycznie! Na początku naszej rozmowy chciałbym, żebyś przedstawił się naszym czytelnikom i opowiedział coś o sobie.
d: Hej, mam na imię Kacper, mam 21 lat. Pochodzę z województwa śląskiego. Interesuję się jazdą na rowerze, głównie downhillem, wędkarstwem oraz motoryzacją. Ukończyłem czteroletnie liceum o profilu trener personalny.

Dai4Io9.gif

t: Wiem, że jesteś członkiem zarządu frakcji SATC na stopniu Menadżer. Jakie masz zadania na tym stanowisku?
d: Za dużo zdradzić nie mogę. Głównie reprezentuję frakcję jako członek zarządu oraz wykonuję czynności związane ze swoim stanowiskiem, np. przeprowadzanie szkoleń. Jeżeli chodzi o całą resztę, wie o tym tylko zarząd oraz członkowie frakcji.

t: Czy pełnienie takiego stanowiska jest ciężkie i czasochłonne?
d: W samym zarządzie jestem od ponad pół roku. Nie uważam, żeby pełnienie tego stanowiska sprawiało mi jakiekolwiek problemy bądź było czasochłonne. Wiadomo, jakie bywają początki, natomiast po takim czasie jestem w stanie powiedzieć z czystym sumieniem, że praca jako członek zarządu sprawia mi dużo przyjemności oraz wniosła coś więcej do mojej rozgrywki na serwerze.

t: Jaki jest Twój aktualny majątek na serwerze? Co się w nim znajduje?
d: Swój majątek wyceniam na +/- 7kk. Na ten moment w mojej kolekcji znajdują się pojazdy takie jak: InfernusCheetah 18k VUID, SultanCelsion. Niektóre pojazdy mają małe braki w tuningu, natomiast w niedalekiej przyszłości zamierzam je dokończyć. Jest też parę innych samochodów, tzw. doniczek, oraz motorek Sanchez. W banku również znajdą się jakieś zaskórniaki.

t: Jak zaczęła się Twoja przygoda z ProjectRPG?
d: O serwerze dowiedziałem się pod koniec 2020 roku z pewnego kanału na YouTube. Wraz z moim kumplem @Ziutek postanowiliśmy założyć konta i spróbować swoich sił. W trakcie rozgrywki pojawiło się parę większych bądź mniejszych przerw, natomiast zawsze powracałem, a moja kariera trwa aż do dziś.

t: Rozważasz dołączenie do jakiegoś biznesu na serwerze?
d: Na ten moment nie rozważam dołączenia do żadnego biznesu.

t: Co sądzisz o ostatnich urodzinowych aktualizacjach?
d: Uważam, że urodzinowe aktualizacje wprowadziły na serwer powiew świeżości. Odświeżenie kosiarek oraz wprowadzenie większych możliwości ulepszeń jest dużą zmianą, jeżeli mam je porównać do starych kosiarek. Nigdy nie byłem graczem strefy DM, lecz tutaj chapeau bas za podjętą decyzję całkowitej zmiany funkcjonowania oraz odświeżenia strefy. Dla mnie DM się kocha bądź nienawidzi, nie ma nic pośrodku. Część graczy na pewno czekała na tę zmianę, więc myślę, że jest ona jak najbardziej na plus.

A732DrU.gif

t: Byłeś już w szeregach administracji serwera. Czy planujesz w przyszłości powrót?
d: Nie wykluczam takiej opcji. W przyszłości być może będę starał się ponownie zasilić szeregi administracji, jeżeli uznam, że to odpowiedni moment. Poprzednia kadencja, choć trwała krótko, była cennym doświadczeniem.

t: Odchodząc już od MTA, czy grasz jeszcze w jakieś inne gry?
d: W wolnym czasie gram również w Counter Strike'a, Rocket League oraz inne gry ze znajomymi spoza środowiska MTA.

t: Jakie jest Twoje zdanie na temat gier nowej generacji a starszych? Czy czujesz jakąś nostalgię?
d: To trochę jak porównywanie dwóch epok. Obie mają swój klimat, ale oferują zupełnie inne doświadczenia. Gry nowej generacji są niesamowicie dopracowane technicznie. Fotorealistyczna grafika, ogromne światy oraz realistyczna fizyka – to wszystko robi wrażenie. Często są też bardziej złożone, zarówno mechanicznie, jak i fabularnie. Jest też druga strona medalu, czyli starsze gry, np. z czasów Xboxa 360 czy PlayStation 2, które miały coś, co trudno dziś odtworzyć: prostotę i czystą frajdę. Mniej skupienia na perfekcyjnej oprawie, więcej na samej rozgrywce i pomysłach. Jeśli chodzi o nostalgię, to zdecydowanie ją rozumiem i w pewnym sensie podzielam jako obserwator kultury gier. W moim przypadku Skate 3 na Xboxie 360 to świetny przykład. To była gra, którą odpalało się bez planu, nie po to, żeby coś odblokować czy zaliczyć kolejny rozdział, tylko żeby pojeździć, pośmiać się z glitchy, spróbować jakiegoś głupio trudnego triku albo po prostu rozwalić postać na schodach w najbardziej absurdalny sposób. Było w tym coś spontanicznego i trochę chaotycznego, ale właśnie to dawało największą frajdę. Dlatego nostalgia za nią to trochę tęsknota za czasem, kiedy gry były bardziej „do zabawy” niż do analizowania i przechodzenia na 100%, oraz za momentami, kiedy najwięcej radości dawało coś kompletnie bez sensu, jak idealnie nieudany upadek.

t: Jaki jest Twój wymarzony dream car?
d: Moim wymarzonym samochodem jest Porsche 911 GT3 RS w kolorze Gulf Blue. Totalna bestia na czterech kołach. To taki typ auta, który robi wrażenie, jeszcze zanim ruszy.

AtB4Zyu.png

t: Gdyby MTA nigdy nie powstało, to w jaką grę byś grał?
d: Hmm, w sumie ciężko stwierdzić, lecz podejrzewam, że byłby to CS2. Zabrałbym się może również za przechodzenie jakiejś fabuły, gdyż zawsze było mi do nich jakoś nie po drodze.

t: Dister, chciałbym Ci bardzo podziękować za Twój czas i odpowiedzi na pytania. Kończąc nasz wywiad, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
d: Na koniec chciałbym pozdrowić: @zwinny., @TheDreamer, @Suzannee, @PudzianzVolvo, @Jak0n, @ObiektWestchnien, @cucumber, @szado36, @Chojrak, @Shaane, @HoolyWeed., @Wiktoriax98, @kubunio12345, @Vasdal, @samcukier, @PonczeeeK, @GhostTownPL, @Kjer0 oraz całą frakcję SATC i organizację Pickles.

XGwBbve.pngpjgdEhb.png

t: Zima czy Lato?
d: Lato.

t: McDonald's czy KFC?
d: McDonald's.

t: Stare czy Nowe kosiarki?
d:
 Nowe.

t: Infernus czy Turismo?
d: Infernus.

t: Góry czy Morze?
d: Góry.

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie naszej rozmowy. Zachęcam Was gorąco do zapoznania się z resztą artykułów przygotowanych przez Redakcję Prasową Project News.

S2Pihi5.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

QnRW5JZ.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 8

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.