Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na Dekoder

janzabawki

Rekomendowane odpowiedzi

Login: meliodas
Nick oskarżonego: Dekoder
Powód skargi: wbiegl mi pod auto i mi sie cale auto rozwalilo i na dach wywalilo ;[
Data zdarzenia: 01.03.2021
Dowody: https://imgur.com/a/lK9FHyE tutaj widac jak gracz lezy na ulicy a ja jestem na dachu, nikogo wokol nas nie bylo (mapa)
Opis sytuacji: jechalem sobie, nagle gracz mi wbiegl pod kola mnie wywalilo do gory i dachowalem, cale auto rozwalone. Gracz uciekl z serwera. 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: nie mam bo uciekl odrazu z serwera

o jeszcze widze koledzy dodali reakcje xd trudno ci sie przyznac do winy, zaplacil bys 150 i by bylo git a tak to marnujesz swoj czas. Jeszcze wciskasz kity ze wpisales animke. To ciekawe jakim cudem leze na dachu na prostej ulicy, jeszcze dokladnie widac iskry i to potwierdza ze byl to swiezy wypadek + silnik jeszcze dzialal ;D

6 godzin temu, janzabawki napisał:

gdybym mial video to bys na 100% dostal prawko na conajmniej 2 dni, wbiegasz pod kola, klamiesz i logasz z serwa

prawko? za bieganie? XDDDDDDD

6 godzin temu, janzabawki napisał:

o jeszcze widze koledzy dodali reakcje xd trudno ci sie przyznac do winy, zaplacil bys 150 i by bylo git a tak to marnujesz swoj czas. Jeszcze wciskasz kity ze wpisales animke. To ciekawe jakim cudem leze na dachu na prostej ulicy, jeszcze dokladnie widac iskry i to potwierdza ze byl to swiezy wypadek + silnik jeszcze dzialal ;D

Gdybym naprawdę ci coś zrobił bym zaplacil rowniez mogles wjechac w kogos innego i mowic ze to ja bez sensu

Są dwie pewne rzeczy:

image.png.89fd4208d7abf300a39be71dcd85790b.png

janzabawki jechał z nadmierną prędkością łamiąc kodeks ruchu drogowego, z prędkością do 80km/h auto nie skończyło by w taki sposób

Dekoder biegł po drodze, zamiast po chodniku.

Auto po wypadku skończyło z rozbitym przednim zderzakiem

image.png.d4d449eec5feecf917877f91fa23b5ae.png

Takie uszkodzenie to 66% jego stanu

image.png.59e03a980ba2715e479970c6719051a7.png

Czekam na przelew 19.49$ dla janzabawki

@Dekoder (proszę o załącznik pod postem)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.