Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Vercy

Hjubi
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hjubi
Nick(i) oskarżonego(/ych): Vercy
Powód skargi: Niekompetentny administrator
Data zdarzenia: 30.04.2026
Dowody: Zostana przedstawione w opisie sytuacji zeby lepiej bylo to czytac
Opis sytuacji: Witam, pisze skarge z powodu braku unbana, czekalem rok na to aby moc zagrac spowrotem na serwerze, w miedzy czasie starajac sie pisac apelki poniewaz zalezalo mi na tym aby moc w koncu wejsc na serwer i potestowac nowe prace, niestety dalej po roku nie dostalem unbana a wrecz odpowiedz zebym poczekal kolejny miesiac, uwazam ze to jest troche smieszne bo juz samo to ze czekam rok na to aby dostac unbana na serwerze to troche za dlugo a co dopiero dokladajac kolejny miesiac. Moja apelacja z dnia 30.04.2026r. nie byla zadowalajaca z powodu odpowiedzi Senior Administratora Drymaniusza ktory sam w styczniu pisal ze temat zostal wyczerpany w poprzednich apelacjach, pozwole sobie wkleic owa apelacje aby nie rozwijac bardziej tematu. Dodam tylko ze przegladajac sobie w trakcie bana apelki roznych osob dostawaly one unbany i wiem ze moje konto z lista kar nie jest zbyt kolorowe natomiast uwazam ze kazdy powinien dostac 2 szanse po czasie krotszym niz 13 miesiecy. Kazdy ma rowniez swoje zycie i raczej czekajac tyle czasu na to aby zagrac w mta na serwerze jest troche dziwne patrzac na to ze to jest rok czasu a nie miesiac czy 2. Sama odpowiedz vercyego w dniu 30.04.2025r. mnie zadziwila natomiast uznalem ze poczekam. Uwazam ze po takim czasie raczej kazdy czlowiek zrozumie swoj blad i powinien dostac ta wyzej wymieniona druga szanse. Licze na sprawdzenie apelki przez kogos kompetentnego bo poraz 3 sie powtorze czekanie 13 miesiecy na unbana jest troche nieracjonalne patrzac na to ze to jest serwer w mta a nie zawieszenie w pracy lub cokolwiek innego na co czeka sie tyle czasu, to jest zwykla gra komputerowa. Pozderki i milego czytania tam kazdemu. 
Ps. Po ostatniej apelacji w ktorej zostalem znowu rozpatrzony nieslusznie postanowilem napisac troche lepiej kolejna i zostala odrzucona bez zadnego powodu 

Edytowane przez Hjubi
Dopisek
  • Super 1
  • Haha 2

Powód kary mówi sam za siebie, przychodzisz tu tylko odwalać. Twoja lista kar jest na tyle bogata, że uznałem, iż za wcześnie na Twój powrót. Drugą apelacje odrzuciłem bez uzasadnienia, gdyż nie dostosowałeś się do polecenia napisania apelacji za miesiąc. Uważam, że na ten moment nie zasługujesz na unbana.

• Super 3
  • Auć 1

No okej ale czy nie uwazasz ze gdy przeczekałem ten rok to należy mi sie druga szansa a nie czekanie kolejny miesiąc? Czas to pieniądz i to nie jest normalne zeby czekac 13 miesięcy na unbana w grze komputerowej 

• Haha 3
  • WOW! 1

Nie ma znaczenia czy perm czy nie, wróciłeś po banie za liczne kary i w tamtym momencie powinieneś się zreflektować, a nie zbierać następne. To była Twoja druga szansa, którą zmarnowałeś.

• Super 1
  • Auć 1

Hjubi zacznę od tego, że został na Ciebie nałożony ban permanentny, a zatem ban na stałe. Okoliczność, że Administrator wyznaczył Ci termin, po którym możesz się efektywnie starać o unbana, nie jest równoznaczna z tym, że po upływie tego czasu apelacja zostanie rozpatrzona pozytywnie. W tym miejscu pozwolę sobie zacytować wypowiedź Administratora, o której mowa powyżej - "Nie zostaniesz odbanowany, następną apelację możesz napisać za minimum rok.". Brak jest w tej wypowiedzi jakiejkolwiek gwarancji uzyskania pozytywnego rozpatrzenia apelacji. Drugą kluczową kwestią jest to, że mimo tego wyznaczonego terminu, nie zastosowałeś się do zalecenia Administratora i przed jego upływem wielokrotnie pisałeś apelacje, próbując przy tym uzyskać wcześniejsze zdjęcie blokady. Zgadzam się z Tobą w kwestii tego, że każdy zasługuje na drugą szansę, ale w Twoim przypadku byłaby to już co najmniej trzecia, jak nie czwarta, szansa. Ostatnią i najistotniejszą w zasadzie kwestią w tej sprawie jest powtarzający się schemat Twojego zachowania. Przeanalizowałem Twoją historię kar od 2023 roku i zauważyłem, że w Twoim przypadku bardzo często nie kończyło się na otrzymaniu pojedynczej kary, a w wielu sytuacjach po otrzymaniu jednej kary, zaraz otrzymywałeś drugą - np. kick po warnie, a zdarzało się także, że dostawałeś i 3 różne kary czasowe jedna po drugiej - np. zpj, następnie mute i vmute. Świadczy to o tym, że za nic miałeś zasady obowiązujące na serwerze. Mając na uwadze przedstawiony przeze mnie całokształt Twojej sytuacji, nie sposób jest uznać, aby zaistniały jakiekolwiek podstawy do podważenia zasadności działań Administratora. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.