Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

nsanee.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: AvaT
Nick(i) oskarżonego(/ych): Puczy
Powód skargi: Karanie podczas eventu fabularnego.
Data zdarzenia: 03.05.2026
Dowody: https://streamable.com/5urpkv
Opis sytuacji:  Robiąc event fabularny wjechałem w tego delikwenta, po czym sadzi się do mnie, że nawet się nie zatrzymam, ani nie zapłacę. Podczas eventu chyba nie natrafiłem jeszcze na osobę, która by zapłaciła mi za taran, lub ja bym komuś zapłacił. Raczej logiczne jest to, że każdy chce zrobić jak najszybciej ten event, a ten się sadzi o 10$, z tego co wiem do podobno nie karacie za jakieś lekkie uderzenie czy coś podczas fabularek. No i załatwiał sprawy administracyjne na aktywnej służbie SARA, co jest zabronione 😘 

Edytowane przez nsanee.
pozdrawiam, puczy
  • Super 4
  • Haha 11

Witam, 
Dobrze wiedziałeś co zrobiłeś i sobie pojechałeś.
Czy jest event, czy eventu nie ma, raczej logiczne jest, żeby podjechać i rzucić symboliczną kwotę jeśli uszkodziłeś kogokolwiek, tym bardziej, że ja nie brałem udziału w takowym evencie + nie ma to wielkiego znaczenia w tym momencie.

Pisałeś potem bezsensowne reporty, których tu przytaczać nie będę, za które zostałeś ukarany dwukrotnie. 

Co do zarzutu załatwiania spraw administracyjnych na służbie:
Dokładnie, uderzyłeś mnie w momencie gdy jechałem lawetą na aktywnej służbie. Staranowałeś mnie wyprzedzając mnie na skrzyżowaniu nie zwracając uwagi na nic. Odjechałeś, więc wysiadłem z lawety, przeteleportowałem się do ciebie, nałożyłem karę i wytepałem ci pojazd na przechowywalnię - całość trwała z 30 sekund. Przyznaję, możliwe, że nie włączyłem S2 na ten krótki moment.

Pozdrawiam, Puczy.

• Super 10
  • Haha 2

Odnosząc się do kary - kara jak najbardziej słuszna. Nie mamy tutaj do czynienia z "lekkim uderzeniem", a zwykłym taranem, którego przyczyną było nieprawidłowe wyprzedzanie. Okoliczność, że każdy chce zrobić event jak najszybciej, nie zwalnia z obowiązku przestrzegania KRD. Co do "sadzenia się", to osobiście takowego nie widzę. Owszem została Ci zwrócona uwaga, ale w normalny sposób. Czasami próba zadośćuczynienia za wyrządzone szkody całkowicie odmienia podejście poszkodowanego - mówię to abstrahując całkowicie od przedmiotowej sytuacji. Jeśli chodzi o załatwianie spraw administracyjnych na aktywnej służbie SARA, to tutaj ciężko jest mówić o jakimś znacznym nadużyciu, gdyż tak jak wspomniał Moderator - całość trwała bardzo krótko, a zajęła 15 sekund. 

• Super 3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.