Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Rekomendowane odpowiedzi

Login: GRYGU
Nick(i) oskarżonego(/ych): @teez.
Powód skargi: Totalne lekceważenie gracza, brak reakcji na łamanie regulaminu przez gracza. 
Data zdarzenia: 02 maja 2026
Dowody: 

Spoiler

[2026-05-02 22:58:58] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza MikeY^ zostało wysłane!
-- w tym momencie nie wiem kto przyjął reporta za wcześniejsze logi bo nie dostałem info powrotnego że ktoś go wziął a z tego co wiem jak jest parę raportów na jedną osobę na raz to tylko pierwszy reportujący ma tą wiadomość--

[2026-05-02 22:59:33] [Output] : G> MikeY^: czuje drugiego tobiasza
[2026-05-02 22:59:39] [Output] : G> MikeY^: znaczy tobiasza v2
[2026-05-02 23:00:59] [Output] : G> MikeY^: Destruktor Ty to Tobiasz tylko na innym nicku?
[2026-05-02 23:01:43] [Output] : G> MikeY^: To jak piszesz tą skarge? mam sie wypowiadać na całą kartke a4?
[2026-05-02 23:03:23] [Output] : G> MikeY^: Uwierz mi czasu na Ciebie i na tÄ… skargÄ™ mam wiele

[2026-05-02 23:03:35] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza MikeY^ zostało wysłane!
[2026-05-02 23:05:16] [Output] : ✔ Administrator teez. przyjął twoje zgłoszenie!

-- po czasie zapytałem o werdykt --
[2026-05-02 23:09:05] [Output] : >> [177] teez.: i dostal cos?

[2026-05-02 23:12:11] [Output] : >> [177] teez.: halo szefie

[2026-05-02 23:12:20] [Output] : >> [177] teez.: jesteĹ›?

-- nie otrzymałem odpowiedzi więc wysłałem reporta z pytaniem o werdykt --
[2026-05-02 23:16:45] [Output] : ✔ Zgłoszenie na gracza teez. zostało wysłane!
[2026-05-02 23:16:50] [Output] : ✔ Administrator teez. odrzucił twoje zgłoszenie!

-- zgłoszenie zostało odrzucone więc zapytałem dlaczego --
[2026-05-02 23:18:03] [Output] : >> [177] teez.: czemu nie został? xd
[2026-05-02 23:18:14] [Output] : >> [177] teez.: nie widzisz w tym prowokacji czy co bo nie rozumiem

-- czekałem na odpowiedź kolejne kilka minut aż w końcu jej nie otrzymałem --

Opis sytuacji: Podczas rozgrywki na serwerze zauważyłem awanturę dwóch graczy na chacie globalnym których oczywiście zgłosiłem. Jednym z tych graczy był gracz MikeY^ na którego zgłoszenie przyjął właśnie oskarżony administrator (zgłoszenia ode mnie były dwa, na prowokacje a potem po jakimś czasie drugie za dalsze prowokacje, nie jestem do końca pewien kto przyjął pierwsze zgłoszenie bo nie dostałem powiadomienia czyli oprócz mojego zgłoszenia musiały widnieć już wtedy inne reporty na tego gracza ale po pierwszym zgłoszeniu gracz nie otrzymał nawet warna więc postanowiłem wysłać drugie bo sytuacja dalej się toczyła) Czekałem, czekałem i czekałem, niestety reakcji brak więc najpierw zapytałem administratora w wiadomości prywatnej czy został ukarany, nie dostałem odpowiedzi więc zapytałem po raz kolejny czy zostały wyciągnięte konsekwencje dalej odpowiedzi brak więc po czasie zdecydowałem się wysłać reporta na administratora teez z pytaniem czy gracz został ukarany. Report ten został odrzucony przez ww. administratora więc zdecydowałem kolejny raz zapytać się go w wiadomości prywatnej czy gracz otrzymał karę jednakże znowu nie dostałem odpowiedzi. Szczerze, nawet nie chodzi tu o fakt braku reakcji i nadanie kary bo każdy ma swoje interpretacje takich sytuacji i być może admin zdecydował że to za mało aby nadać karę za prowokacje chociaż według mnie były to jawne prowokacje a gracz MikeY^ miał już 24 kary wyciszenia/bany (pomijając warny) za tylko prowokacje więc moim zdaniem powinien chociaż otrzymać warna. Nie jestem w stanie zgodzić się tylko z totalną pogardą i ignorancją jaką wykazał się w moją stronę administrator totalnie opluwając moje pytania o werdykt w sprawie mimo wielu prób kontaktu. 

• Super 1
  • Haha 3

Hej, zgodnie z moją oceną sytuacji jak i również opinią trzech innych osób z rangą wyższą, nie widzieliśmy tutaj prowokacji, dlatego gracz nie został ukarany. Twoich wiadomości nie widziałem. Co więcej, administracja nie ma obowiązku tłumaczenia się z podjętych decyzji w sprawie dotyczących kar.

• Super 4
  • Lubię to! 1

3 minuty temu, teez. napisał:

Hej, zgodnie z moją oceną sytuacji jak i również opinią trzech innych osób z rangą wyższą, nie widzieliśmy tutaj prowokacji, dlatego gracz nie został ukarany. Twoich wiadomości nie widziałem. Co więcej, administracja nie ma obowiązku tłumaczenia się z podjętych decyzji w sprawie dotyczących kar.

Nie jestem w stanie uwierzyć że nie widziałeś moich wiadomości bo wielokrotnie je powielałem dodatkowo wysłałem reporta z pytaniem którego wziąłeś więc nie jest realne że tego nie widziałeś. Dodatkowo być może administracja nie ma obowiązku z tłumaczenia się z podjętych decyzji ale twoja reakcja i to o czym wspomniałem to dla mnie czyste chamstwo i ignorancja gracza. Jeżeli musicie osobie ukaranej się spowiadać i nawet wskazywać log albo sytuacje za którą został ukarany to dlaczego nie możesz napisać oskarżycielowi prostym zdaniem jak człowiek "nie widzę tu prowokacji"?  Nikt inny z administracji z tym problemu nie ma żeby czasem być człowiekiem i nie traktować kogoś jak powietrze. Dodatkowo zagłęb się bardziej w kontekst i poczytaj sobie logi graczy Destruktor i MikeY^ na chacie globalnym i jeszcze raz powiedz że nie widzisz tutaj prowokacji, to będę musiał się zaśmiać, dodatkowo biorąc pod uwagę że każdy wie do czego nawiązuje MikeY nazywając innego gracza tobiaszem (pomijając inne logi) i biorąc pod uwagę to że gość miał dosłownie 24 kary w postaci banów lub wyciszeń za same prowokacje a sam spór nie trwał 10 sekund i nie była to wymiana dwóch/trzech wiadomości tylko dość długi spór na chacie globalnym gdzie inni gracze muszą czytać te głupoty. 

• Haha 1
  • Lubię to! 1

Jeśli chodzi o samą sytuację, a mianowicie konwersację, a w zasadzie przepychanki słowne pomiędzy Destruktorem i MikeYem, to rzeczywiście zachodziły podstawy do jej przerwania poprzez nadanie stosownego ostrzeżenia. Niemniej jednak w pozostałym zakresie podzielam stanowisko Administratora. Ze względu na to, że mimo wszystko konwersacja była prowadzona w dopuszczalnych granicach, to w stosunku do Administratora nie będą wyciągane konsekwencje wewnętrzne. Co do kwestii ignorowania Twoich wiadomości przez Administratora, to na tyle, na ile mogłem, to przeprowadziłem stosowne rozeznanie i Administrator rzeczywiście konsultował tę sytuację z wyższymi rangami, a zatem mógł nie zauważyć pisanych przez Ciebie wiadomości, mimo że było ich kilka w różnych odstępach czasowych. Brak jest dowodów, które jednoznacznie świadczyłyby o ignorowaniu wiadomości od Ciebie, dlatego też brak jest podstaw do wyciągania konsekwencji wewnętrznych również i w tej sytuacji. 

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.