Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Hospital Manager Camper

Ig0r.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

ZY1KJu5.png

M3o7SmR.png

Witam Was, moi mili czytelnicy! Jestem Reporter @Ig0r. z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przychodzę do Was z wywiadem z Hospital Manager @Camper. Jest to nowy Lider frakcji San Andreas Medical Department. Zapraszam do czytania!

vgC1HDp.png

I: @Ig0r. | Ca: @Camper

I: Witam, Reporter @Ig0r. z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
Ca:
 Hej, z tej strony Hospital Manager @Camper. Chętnie odpowiem na Twoje pytania.

I: Na początek prosiłbym Cię, abyś opowiedział nam o sobie i swoich zainteresowaniach, tak aby nasi czytelnicy mogli Cię lepiej poznać.
Ca: Moje zainteresowania to elektronika oraz informatyka, a także przeróżne gry, w tym ProjectRPG. Oprócz tego interesuję się przechodzeniem przeróżnych escape roomów.

I: Czy zechciałbyś opowiedzieć, co sprawiło, że zacząłeś interesować się elektroniką?
Ca: Zawsze się nią interesowałem. Temat zaciekawił mnie już, gdy uczęszczałem do szkoły podstawowej, stąd kształciłem się w tym kierunku. Ostatecznie, na koniec mojej nauki, uzyskałem zawód elektronika oraz informatyka.

I: Czy któreś z Twoich zainteresowań wynika z pracy, którą wykonujesz na co dzień, czy traktujesz je bardziej hobbistycznie?
Ca:
 Na początku było to hobby, lecz później, poprzez technikum i studia, zamieniłem je w sposób na zarobek.

MK1tp9A.gif

I: Dobrze, zatem płynnie przejdźmy do pytań powiązanych z Twoją funkcją, czyli Lidera frakcji San Andreas Medical Department. Co skłoniło Cię do napisania podania?
Ca:
 Od zawsze chciałem, aby ta frakcja mogła żyć własnym życiem. Wydawała mi się zagubiona i zapomniana. Chęć odświeżenia i dobrego poprowadzenia frakcji to był jeden z powodów, jakie mi przyświecały. Głównym powodem była jednak chęć sprawienia, aby osoby należące do tej frakcji czerpały radość z codziennej służby, poświęcając swój czas na serwerze.

I: Czy fakt dostania się na to stanowisko jest dla Ciebie zadowalający?
Ca:
 Zadowalające było dla mnie zaufanie, jakim obdarzyli mnie Administratorzy RCON. Objęcie stanowiska lidera było dla mnie szansą, aby zrobić coś dobrego dla osób się w niej znajdujących.

I: Jakie masz plany co do zmian we frakcji San Andreas Medical Department?
Ca:
 Pomysłów na zmiany jest wiele, pozwól jednak, że nie będę ich tutaj wymieniał. Powiem tylko, że na pewno nie zrobię nic, co mogłoby nie spodobać się osobom będącym członkami SAMD, do czasu, aż nie będę musiał. Już teraz ciągle pytam o ich zdanie. Co jest dobre, co do poprawy, czego potrzebujecie? Miałem kilka pomysłów, lecz otrzymałem także od nich informacje, że nie spodobałoby im się to, dlatego razem wypracowaliśmy pewne rozwiązanie. Staram się zmienić frakcję na lepsze, ale nie robię tego na siłę i nie zmuszam reszty do ścisłego trzymania się rzeczy, które byłyby złe lub źle zarządzane.

NvvQQul.png

I: Jakie cechy Twoim zdaniem powinien posiadać każdy lider frakcji czy też biznesu?
Ca:
 Według mnie lider powinien być osobą, która nie tylko wydaje polecenia i narzuca innym swoje zdanie. Lider powinien mieć wizję, lecz dzięki komunikacji z innymi osobami powinien ją na tyle zmieniać, aby odpowiadała każdemu. Jeżeli lider będzie ciągle tworzył swoją wizję, to w końcu zostanie sam i tyle będzie z jego przewodzenia. Dodatkowo lider to osoba decyzyjna. Wiele spraw ostatecznie ląduje u niego, więc osoba na takim stanowisku powinna być przekonana co do swoich decyzji i konsekwentnie się ich trzymać.

I: Czy myślisz, że jesteś w stanie pogodzić biznes oraz frakcję jednocześnie?
Ca:
 Myślę, że jest to wyzwanie. W biznesie Posorants Group posiadam dobrze skoordynowany zarząd, który wspiera mnie w całym działaniu. Dzięki temu mogę skupić trochę uwagi tam, gdzie aktualnie jest ona potrzebna. Obie grupy mają swoje wymagania – czasami większe, czasami mniejsze, ale nie zdarzyło mi się, abym nie mógł poświęcić czasu tam, gdzie jestem aktualnie potrzebny. Podobnie dobrze zorganizowany zarząd chciałbym stworzyć w SAMD, abyśmy byli jedną zgraną drużyną.

tbBQ7eK.png

I: Dobrze, w takim razie zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Czy chciałbyś pozdrowić kogoś na łamach Redakcji Prasowej Project News?
Ca:
 Oczywiście, jak zawsze. Chciałbym pozdrowić @montz_ oraz @mat17 z biznesu Posorants Group. Chłopaki, bez Was nie byłoby mnie tutaj. Tak samo chciałbym pozdrowić @Barson.bec oraz @NerVous z frakcji SAMD, którzy wspierają mnie w codziennych wyborach, przed jakimi staję w tej frakcji. Dodatkowo chciałbym pozdrowić @Reiji_Sakamaki oraz @Kawaii, ponieważ to oni pokazali mi, jaki powinien być lider frakcji lub biznesu.
Na koniec, choć to równie ważne, chciałbym pozdrowić Administrację RCON, frakcję SAFD oraz SAMD oraz biznes Posorants Group.

XGwBbve.png

Dziękuję bardzo za przeczytanie tego materiału. Zachęcam również do zapoznania się z resztą materiałów naszej Redakcji Prasowej Project News!

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

IlJsmeC.pngIE1EcvT.png

Edytowane przez Veirdness
  • Super 11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.