Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Pojazdy graczy - Elegy macka.bot

Rafaal

Rekomendowane odpowiedzi

skdtrRH.png

Dzień dobry, w dzisiejszej odsłonie Pojazdów Graczy przyjrzymy się pięknemu pojazdowi marki Elegy, należącego do gracza maciek.bot!
Zapraszam cieplutko do zapoznania się z wywiadem.

pnpasek.png.5df8f21a0ace670080ebeee9ec033d47.png

R – Redaktor @Rafaal U - Uczestnik wywiadu @maciek.bot

RWitaj Maćku, zapoznaliśmy się już trochę wcześniej.

U: Tak, to prawda. Możesz przejść od razu do pytań.

RW takim razie - opowiedz mi trochę o stanie twojego garażu, przed zakupem Elegy.

U: Moim pierwszym wozem na serwerze był moonbeam, którego odziwo posiadam do teraz, ponieważ jego ID jest równe 1090 i tylko zyskuje na wartości z każdym dniem. Ogólnie śmieszna historia z tym pojazdem, bo zostałem oszukany podczas tego zakupu, gdyż miał być to Moonbeam o silniku 1.3 w Dieslu, a okazał się być 1.4 w Benzynie, więc jeszcze na tym zyskałem. Następnym pojazdem po Moonbeam, była Blista Compact. Niestety jeszcze wtedy nie wiedziałem, że Diesel jest gorszy od Benzyniaka, więc ową Bliste Compact zakupiłem właśnie w Dieslu i ładowałem w nią praktycznie wszystkie swoje pieniądze, zaczynając od lamp Marchwiowych, po ECU V4 oraz gwintowane zawieszenie, trzymałem ją przez długi okres, aż stety czy też niestety wymieniłem na kloca kolejnego z ID wynoszącym 856. Na ten moment ta transakcja wyszła mi na plus, gdyż oferty za ten pojazd przekraczają już wartość Blisty, był też podczas tej historii krótki epizod z Boxvillem, którego zakupiłem z cygana, ale nie jest to ciekawa historia.

R: Dlaczego postanowiłeś za kupić akurat Elegy?

U: Zakup Elegy, był spontanicznym zakupem, gdyż działo się to na przestrzeni czasu, gdy zostały odświeżone kutry, miałem wtedy taką fazę, gdzie łowiłem na kutrach dosłownie cały dzień i chciałem udowodnić społeczności PRPG, że ta praca jest zbyt dobra i trzeba ją ociupinke znerfić i w niecałe 30h zarobiłem na czyste Elegy z salonu, które kupiłem za 254k, myślałem też wtedy nad zakupem Sultana, ale niestety nie było go wtedy w salonie, ale jestem przekonany, że jakby był, to skusił bym się akurat na niego, na ten moment jestem bardzo zadowolony z zakupu Elegy i każdemu polecam ten wóz.

RW jakiej konfiguracji udało Ci się je trafić?

U: Tak jak wspomniałem powyżej, zakupiłem Elegy prosto z salonu, za kwotę 254k, z stockowym silnikiem 3.3, totalnie bez niczego.

RJakie zmiany wprowadziłeś w niej dotychczas?

U: Przez cały okres posiadania Elegy, wóz przeszedł trochę ulepszeń, takich jak: ulepszenie silnika z 3.3 do 3.7, koszt takiej przyjemności wyszedł mniej więcej 50k +/-, zainwestowałem również w lampiony Aqua, koszt 65k, ECU V4 wraz z programem na 1k punktów oraz Turbo V5 zaprogramowane na 2.0 bara, oczywiście Elegy jest również wyposażone w gwintowane zawieszenie, aby lepiej siedziało, na koniec przyciemniłem lekko szyby, a dokładniej o 40%.

R: Opowiedz trochę o wrażeniach z jazdy tym autkiem.

U: Wrażenia? Świetny wóz, na prawdę, polecam każdemu, który lubi pojazdy z napędem na tył, wyśmienicie lata bokiem, a maksymalna prędkość pojazdu, również nie należy do najniższych, gdyż wynosi ona 245km/h.

R: Masz może jakieś inne pojazdy oprócz Elegy, o których chciałbyś również coś powiedzieć?

U: Niestety jak wspominałem wcześniej, moja kolekcja kończy się na Elegy oraz dwóch klocach na ID.

R: Co zamierzasz zakupić w przyszłości?

U: Plany na przyszłość? W sumie nie wiem, na pewno Elegy nie sprzedam nigdy za żadną kwotę, ponieważ kolekcjonuję pojazdy i moim celem jest posiadanie jak najwięcej fajnych oraz ładnych aut, nie jestem typem człowieka, który handluję furami czy też sprzedaje od razu, gdy dostanie dobrą ofertę. Co do zakupu to teraz na pewno celuję w Sultana oraz Cheetaha, gdyż mam super wizję na te oba pojazdy, będę starać się je odwzorować z innego serwera konkurencyjnego, zaczynającego się na czwartą cyfrę, licząc od 0.

R: Dziękuję Ci bardzo za tą wyśmienitą rozmowę, mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy aby porozmawiać trochę o autach.

U: Nie ma sprawy, mi również rozmawiało się dobrze, do następnego.

e83xHad.png

RZrYgWm.png

ZVFUp2m.png

NiWR7Ex.png

uxUCPhC.png

Spodobał Ci się dzisiejszy artykuł, a może chciałbyś wziąć udział w serii? Odezwij się do @Rafaal w wiadomości na forum.

pnkpasek.png.1eb3fd74a35d6ff713d72f96d83babf5.png

Autor: @Rafaal

Grafika: @Tosiek

Korekta: @AlimentoS_YT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.