Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem PonczeeeK

Simson*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

IorWFlL.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj pragnąłbym przedstawić Wam wywiad z graczem @PonczeeeK. Jest on jednym z naszych graczy na serwerze ProjectRPG. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

vgC1HDp.png

S: @Simson* | P: @PonczeeeK

S: Witam, Starszy Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na parę pytań?
P: 
Pewnie, że mogę odpowiedzieć!

S: Cieszę się! Czy mogę Cię prosić, byś przedstawił się naszym czytelnikom?
P
: Krótko mówiąc, zwę się Marcel i na karku mam aktualnie 20 lat. Interesuję się zarówno motoryzacją, jak i różnymi sportami, między innymi piłką nożną, Formułą 1 czy MotoGP – długo by wymieniać. W wolnej chwili przesiaduję w swoim garażu i próbuję przynajmniej upiększyć swoje auto.

S: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG oraz Multi Theft Auto? 
P
: Na MTA przesiaduję dosyć długo, bo pamiętam, jak zacząłem w 2014 roku lub rok później. Z serwerem miałem styczność od razu po starcie, gdy ze znajomymi szukaliśmy odpowiedniego serwera. Od razu nam się spodobał i zostaliśmy tu na dłużej.  

S2pkzxd.png

S: Posiadasz przegrane ponad 2500 godzin na serwerze. Jaką radę dałbyś początkującym graczom?
P:
 Radę mogę dać taką jak każdy, czyli wystarczy chcieć się dorobić na spokojnie oraz nie poddawać się zbyt szybko, bo do celu zawsze można podążać aż do jego spełnienia.

S: Jaki posiadasz majątek oraz który pojazd ze swojej kolekcji cenisz najbardziej?
P:
 Pojazd posiadam tylko jeden, jest to Sultan SB-1 Full Tune na limitowanym liczniku oraz lampach. Zawsze pragnąłem mieć Sultana i postanowiłem go kupić, jak była taka okazja. Auto jest ze mną już dwa lata i będzie do samego mojego końca na serwerze.

S: Aktualnie nie należysz do żadnej frakcji. Czy jest to czymś spowodowane?
P:
 Tak, nie jestem w żadnej frakcji, ponieważ chciałem zrobić dłuższą przerwę od serwera i postanowiłem na długi czas od niego odpocząć. Powoli próbuję wrócić na serwer i szukać dla siebie miejsca w jakiejś frakcji.

GpJJLxu.png

S: Jesteś w organizacji Bikini Dolne. Dlaczego właśnie ta organizacja?
P:
W organizacji jestem już prawie dwa lata lub nawet dłużej. Gdy pierwszy raz dołączyłem do San Andreas Road Assistance, zostałem do niej zaproszony i postanowiłem już w niej zostać na wieki, gdyż zżyłem się z tymi ludźmi jak z rodziną.

S: Ode mnie to tyle. Jeśli chcesz kogoś pozdrowić, możesz to zrobić teraz.
P:
 Na koniec chciałbym pozdrowić: @sajka, @montz_, @CzouGu, @tomsesik, @Anetaaaa, @xPawel69, @PsiN0s, @Kaczorowskyyy, @xvqn_, @dister@MrBeast, @Veirdness, @ToJaEwcia oraz inne osoby, z którymi mam dobry kontakt!

XGwBbve.png

pjgdEhb.png

S: Pizza czy Kebab?
P: Kebab.

S: BMW czy Audi?
P: Audi.

S: Czerwony czy Niebieski?
P: Niebieski.

S: SARA czy SATC?
P: SARA.

S: Bullet czy Cheetah?
P: Bullet.

XGwBbve.png

Nasz materiał dobiega powoli końca. Chciałbym Wam wszystkim podziękować za przeczytanie tego wywiadu! Ostatnią moją prośbą będzie zerknięcie na inne artykuły moje, jak i moich znajomych z Redakcji Prasowej Project News.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

58LiHhN.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 11

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.