Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z graczem M3frannek

Simson*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

TeLUuPb.png

M3o7SmR.png

Witajcie, drodzy czytelnicy! Z tej strony Starszy Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj pragnę przedstawić Wam wywiad z graczem @M3frannek. Jest on jednym z naszych graczy na serwerze ProjectRPG. Bez zbędnego przedłużania, zapraszam do czytania!

vgC1HDp.png

S: @Simson* | M: @M3frannek

S: Witam, Starszy Reporter @Simson* z Redakcji Prasowej Project News. Czy zechciałbyś udzielić mi odpowiedzi na parę pytań?
M:
Witaj! Oczywiście, że odpowiem na pytania.

S: Cieszę się! Czy mogę Cię prosić, byś przedstawił się naszym czytelnikom?
M:
 Hej, nazywam się Franek, mam 16 lat i pochodzę z Podkarpacia. Interesuję się motoryzacją oraz różnymi rodzajami wyścigów. Na serwerze słynę ze swoich pościgów, a także z wysokich kar związanych z utratą prawa jazdy.

S: Jak trafiłeś na serwer ProjectRPG oraz Multi Theft Auto?
M: Na ProjectRPG zacząłem grać głównie dzięki grupie moich dawnych znajomych, którzy namówili mnie do pobrania MTA oraz GTA: SA. Od około dwóch lat gram na tym serwerze.

w9T1vqZ.png

S: Posiadasz przegrane ponad 3000 godzin na serwerze. Jaką radę dałbyś początkującym graczom?
M:
 Jedyną poradą jest taka, żeby nie zbierali kar, bo później będzie tak jak u mnie – zabranie licencji na 480 dni i smutek.

S: Jaki posiadasz majątek oraz który pojazd ze swojej kolekcji cenisz najbardziej?
M: Aktualnie posiadam Sultana w wersji Sedan oraz Perenniala, którego dostałem od znajomych. Sultana posiadam mniej więcej 2-3 miesiące, ale zamierzam go sprzedać mojemu znajomemu i zakupić nowy pojazd o nazwie Bullet. Jest to świetne auto do jazdy ulicznej.

S: Aktualnie nie należysz do żadnej frakcji. Czy jest to czymś spowodowane?
M:
 Tak, jest to niestety spowodowane moim przypadkowym dostawaniem kar prawda jazdy. Aktualnie posiadam skalowanie kary prawa jazdy na 240 dni i niestety nie mam szans na dołączenie do żadnej frakcji.

AEBjegE.png

S: Jesteś w organizacji Dark Moon. Dlaczego właśnie ta organizacja?
M: Chciałem stworzyć organizację ze znajomymi, żeby nie musieć montować kluczy do każdego auta, więc dołączyliśmy do nieaktywnej organizacji z grupą znajomych. Organizacja jest otwarta, lecz nie dla każdego.

S: Ode mnie to tyle. Jeśli chcesz kogoś pozdrowić, możesz zrobić to teraz.
M
: Z chęcią pozdrowię moich dobrych znajomych: @CezarZbyszek, @Czekoladzior@Nudny97.@Tomcio., @Laguna2GT2.0T, @RomanNierosoman, @smacznychleb.mnr oraz całą organizację Dark Moon.

XGwBbve.png

pjgdEhb.png

S: Pizza czy Kebab?
M: Pizza.

S: BMW czy Audi?
M: BMW.

S: Czerwony czy Niebieski?
M: Niebieski.

S: SARA czy SATC?
M: SARA.

S: Bullet czy Cheetah?
M: Bullet.

XGwBbve.png

Nasz materiał dobiega powoli końca. Chciałbym Wam wszystkim podziękować za przeczytanie tego wywiadu! Ostatnią moją prośbą będzie zerknięcie na inne artykuły moje, jak i moich znajomych z Redakcji Prasowej Project News.

NFAS945.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

58LiHhN.pngMIUEBgA.png

Edytowane przez MrBeast
  • Super 5

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.