Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o odzyskanie nagrody dziennej.

Prochu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, pisze z prośbą o nagrodę dzienną. Jestem codziennie na serwerze, lecz dzisiaj ze względu na komplikacje życiowe byłem poza domem dopiero do niego wróciłem i nie miałem jak odbierać swojej dziennej nagrody (miałem 70 dni na ten moment. Niedawnym czasem też zbierałem lecz z przyczyn problemów akurat z zasilaniem nie miałem jak jej odebrać ale wtedy nie pisałem o tym) i pisze z prośbą bo jednak 70 ponad dni to jest już dość coś, o to czy byłaby możliwość przywrócenia tej nagrody bo jednak daily loguje się na serwer i gram w tygodniu te najmniej 3/4 godzinki a w weekendy więcej oczywiście jak mam czasu jestem na bieżąco aktywny itp. i jednak zależy mi w fest na tej dziennej bo już do tego się przezwyczaiłem bardzo i dążyć dalej bo zbierania lecz dzisiejszy, dość trudny dzień mnie do tego ograniczył nie miałem wpływu na to aby wrócić do domu wcześniej i jej odebrać bo dość miałem sporo dzisiaj na głowie w sumie tak jakb każdy człowiek i wydarzyło się takie coś ze jednak jej nie odebrałem. W fest lubię odbierać dzienne na naszym serwerze i prosił bym o możliwość jej przywrócenia do tego co już bo chce lecieć tylko po już a tak jak wspominałem wyżej jednak te 70 dni to już jest coś a wiem to że podmmnkże

te dni razy kilka huty Wiem że te 70 z hakiem dni to jednak można powiesić drobnostka lecz dla mnie to jest dość wiele bo sporo razy utraciłem ta nagrodę dzienną a od dłuższego czasu logduje się na serwer w tygodniu (tak jak wspominałem) te 3/4 godziny dziennie zaś weekendy bez pracy oczywiście więcej. Z góry dziękuję za przeczytanie moich wypocin, mam nadzieję że uda mi się odzyskać te moje zdobyte (nie wielkie dni , lecz dla mnie wielkie hah) dni na tej nagrodzie jeżeli nie to zrozumiem to lecz no liczę jednak że się uda bo mimo wszystko nie miałem za nic jak wejść na serwer i nawet te pół godziny odsiedzieć aby ją odebrać cały dzień totalitarnie miałem zawalony tak jak też wspominałem. Dziękuję jeszcze raz za nawet przeczytanie tego serdecznie, mam nadzieję że uda się to odzyskać. Miłej nocki oraz życzę dla graczy którzy odbierają dzienne aby mieli te pół godzinki codziennie haha. 

Z poważaniem, Prochu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.