Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ sprzedane [L] moonbeam id 2172

Kierowca*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: <1vert1>
VUID/ID pojazdu: <2172>
Model pojazdu: <
Moonbeam >
Silnik pojazdu: <1.3d>
Przebieg pojazdu: <kręcony>
Dodatki: <alusek>
Sposób kontaktu: <dc olek2717 gierka forum >
Dodatkowe informacje: bardzo prosze o kontakt na dc w razie wygranej 

Cena wywoławcza: 100k
Minimalna kwota przebicia: <5k>
Data i godzina zakończenia licytacji: <21.04.2026 20:00 >

Zdjęcie pojazdu: <kloc.png.f50b5990a6d190f17ee5eb583bf813a2.png>

Oświadczam iż zapoznałem się z regulaminem licytacji i zobowiązuje się wywiązać z obowiązujących mnie punktów: <Tak>

Edytowane przez 1verti1

@Puczyz racji przeprowadzki do holandii dopiero dzis odebralem dom i musialem posprzatac bo byl syf dopiero teraz jestem dostepny bylem od 10 do 12 dostepny wczesniej lecz nie udalo mi sie dopisac do kolegi zrobimy to jutro o 16 bo mam dzien wolny i bede mial jak dokonac w koncu tej tranzakcji. z wyrazeniami szacunku do administracji przepraszamy za zaistniala sytuacjie lecz niestety wina lezy jak najbardzeij po mojej stronie z racji braku czasu przez zawirowania zyciowe 

@Virgo @1verti1 Daje wam czas do końca dnia, a konkretnie dla gracza @Virgo na dopłatę 10.000$. Pojazd ma zostać sprzedany za taką kwotę, za jaką został wylicytowany.

§ 34
Zwycięzcą licytacji jest gracz, który zaoferował najwyższą cenę za przedmiot licytacji.
Zwycięzca licytacji ma obowiązek zakupić przedmiot licytacji po cenie wylicytowanej. Transakcja musi zostać dokonana do 24 godzin po zakończeniu licytacji.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.